Tuna_05 Picopat Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:16 #1 AK870 Plus modelini almayı düşünüyorum 3000 liraya daha iyi bir alternatif var mı acaba? Bir de kullananlar varsa memnun musunuz?
AK870 Plus modelini almayı düşünüyorum 3000 liraya daha iyi bir alternatif var mı acaba? Bir de kullananlar varsa memnun musunuz?
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.528 Makaleler 2 Çözümler 6 Bugün 02:56 #2 Tuna_05 dedi: AK870 Plus modelini almayı düşünüyorum 3000 liraya daha iyi bir alternatif var mı acaba? Bir de kullananlar varsa memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Alternatifleri var tabi ama kendisi de iyi ürün. Alternatifleri dediklerim de hemen hemen aynı kalitede olan ürünler yani. Hangisini alacağın senin zevkine kalıyor.
Tuna_05 dedi: AK870 Plus modelini almayı düşünüyorum 3000 liraya daha iyi bir alternatif var mı acaba? Bir de kullananlar varsa memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Alternatifleri var tabi ama kendisi de iyi ürün. Alternatifleri dediklerim de hemen hemen aynı kalitede olan ürünler yani. Hangisini alacağın senin zevkine kalıyor.