Ajax 4-0 Beşiktaş

deniz.10

Decapat
Daha fazla  
Anlı şanlı Beşiktaşımız 8 maçlık formatta 0 çekmez umarım. Maç Van Bronckhorst’a yazar.

İnşallah iyi yerlere geliriz Galatasaray'lı olarak üzüldüm bazıları dalga geçse de takmayın burası Avrupa birbirimizi desteklemeliyiz

Maç öncesi iyiyiz bu sene yeneriz bunları diyordum. En hafif tabir ile içimizden geçtiler.

Anlı şanlı beşiktaşımız 8 maçlık formatta 0 çekmez umarım. Maç Van bronckhorst'a yazar.

Hocanın suçu biraz var. Onana ile Mustafa nedir ya? Kendi ülkesi olduğu için bir şüphelendim. Onun dışında defans çok kötüydü beklerin bir katkısı olmadı. Beşiktaş formsuzdu kaybedeceğini düşünüyordum ama 4-0 şaşırttı.

He ya Mustafa'nın oynamasına ben de şaşırdım. Defansta aynı yerden 4-5 kere açık verdik, ikisi gol oldu zaten. Önümüzdeki maçlara bakacağız...

He ya Mustafa'nın oynamasına ben de şaşırdım. Defansta aynı yerden 4-5 kere açık verdik, ikisi gol oldu zaten. Önümüzdeki maçlara bakacağız...
Valerien Ismael’in kadrosu iyi hali. Önümüzdeki maçlarda takımın başında Gio olmaz muhtemelen.

Beşiktaş'ın yenilmesini bekliyordum ama 4-0'lık bir skorla yenilmesini beklemiyordum. Özellikle ligdeki performansından yola çıkarak skor biraz daha birbirine yakın olur diye düşünmüştüm ama pek öyle olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…