Ajazz 159 Apex 2.4 bağlanamıyor

KİRLİ14

Kilopat
Yer
BOLU
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar Slayer 4 14700HX, RTX 4070 laptop kullaNıcısıyım. YakıN zamaNda kapalı kutu Ajazz 159 Apex aldım. SürücüleriNi kurup güNcelledim. İlk aldığımda aNlamadığım şekilde fareNiN altıNda 2.4G tuşuNa bastığımda fare kullaNılamadı. FareNiN uygulamasıNa girdiğimde, eğer fare BT kısmıNda ise uygulama açılıyor. FareNiN moduNu 2.4G'ye çektiğim zamaN ise uygulama bir aNda kapaNıp Search Device seçeNeği çıkıyor. İlk aldığımda driverı kurduğumda bir 2.4e çektim. SoNrasıNda 8000Hz'ye ayarladım. SoNrasıNda keNdi keNdiNe 2.4G kapaNmış mı Ne olmuş? ANlamadım. Bir daha da 2.4'e ayarlayıp kullaNamadım. BT de kullaNıyorum maalesef. Yardımcı olabileN büyük hayır duası alır, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dock takili degil mi?
Takılı hocam. 2.4ghz x işaretinde. Farenin altından 2.4ghz ye aldığımda x işareti o ya dönüyor. Sonra mouse yok gibi. Uygulamayada girilemiyor o şekilde.

2.4 GHz aldığımda uygulama kapanıyor ve bu yazı görünüyor.
Search Device.
İf there is no response for a long time, please check if the device is successfully connected or pained.

Çok bahtsızım.

Son düzenleme:
Temu'dan aldıysan iade oluştur.

Kapalı kutu sahibindenden aldım. Sıfır kapalı kutu gelince onay verdim. İade söz konusu değil maalesef. Çöp oldu para

Hocam geçmiş olsun ama niçin bütün "n" harflerini büyük yazdınız?

Kapalı kutu sahibindenden aldım. Sıfır kapalı kutu gelince onay verdim. İade söz konusu değil maalesef. Çöp oldu para.

Kardeş USB dongleyi farklı portlara takıp dene mümkünse USB 3.0 porta tak.

Bluetooth veya kablo ile bağlayıp 8K Hz'yi 1000 Hz'ye çek eğer yapılabiliyorsa.

Tüm driverleri kaldırıp tekrar yüklemeyi dene.

Yine olmuyorsa fareyi sıfırlama varsa sıfırlama yap.

Hocam geçmiş olsun ama niçin bütün "n" harflerini büyük yazdınız?
Hocam bende şimdi farkettim. Laptobu yeni aldım ön izleme ve düzelt seçeneklerine tıklamayı unutmuşum. Tuhaf bir yazı şekli
olmuş. Yoksa kendim öğretmenim, dikkat ederim genelde.

Kullandığım laptopta 3.1 usb girişi var galiba. İlk kurduğumda 2.4 e aldım hatta docka şekil bile
çizdim. Program ekle ve kaldırdan kaldırdım. Aygıt yöneticisinden fareyi kaldırdım ama o çizdiğim şekil dockta kaldı. Sıfırlamadım galiba tamamen.

Farenin uygulaması üzerinden sıfırlama varsa öyle sıfırlama yapın. Siz sürücüleri kaldırmışsınız sadece.

Yenileme hızını da 8000Hz'den 1000Hz'ye ayarlamaya çalışın. 8000Hz'ye aldığınız zaman böyle bir sıkıntı çıkıyor çoğu kişide.

Akşam sıfırlamaya çalışacağım. Uygulama biraz
Karışık geldi. Öyle bir seçeneği bulamazsam yine yardım isteyeceğim. Teşekkürler

Hocam eve geldim. Pcyi açtım 2.4 teymiş bir anda çalıştı fare Ama fare sürücüsü yüklü değil şuanda

Ara ara kopmalar oluyor ama

Ve şuan tamamen durdu. 2.4 çalışmıyor. Laptop 8k hz yi desteklemiyor mu acaba ?

Şu anda tekrardan 2.4 GHz aktif oldu. Driverı kurdum ve 8K Hz'den 4KHz'ye çektim. Ara ara takılmalar oluyor. Laptop gayet yeterli diye düşünüyorum ama 4K Hz de takılma yapmasının sebebini çözemedim. Hala ara ara mouse kımıldamıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…