Prolugue Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #31 662368 dedi: Vergi dahil 1.6kya geliyor 1000 liraya nasıl aldınız? Genişletmek için tıkla... Ekstra indirimim vardı.
662368 dedi: Vergi dahil 1.6kya geliyor 1000 liraya nasıl aldınız? Genişletmek için tıkla... Ekstra indirimim vardı.
K KİRLİ14 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Yer BOLU Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Aralık 2024 #32 emiralperdogan dedi: Ben teşekkür ederim umarım dilediğiniz gibi bir mouse bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam WhatsApp'tan konuşmuştuk. Mouse geldi. Wpden yazdım size fakat tek tık oldu. Mouse kurulumunda yardımcı olabilir misiniz bana?
emiralperdogan dedi: Ben teşekkür ederim umarım dilediğiniz gibi bir mouse bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam WhatsApp'tan konuşmuştuk. Mouse geldi. Wpden yazdım size fakat tek tık oldu. Mouse kurulumunda yardımcı olabilir misiniz bana?
C Caqn Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #33 emiralperdogan dedi: Kablo arızalıymış ışıkları vs yanıyor ama PC görmüyordu bir de farenin 2.4 GHz özelliğini sıfırladım tekrar eleştirdim dongle ile düzeldi farklı bir kablo ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 2.4 GHz özelliği nasıl sıfırlanıyor hocam.
emiralperdogan dedi: Kablo arızalıymış ışıkları vs yanıyor ama PC görmüyordu bir de farenin 2.4 GHz özelliğini sıfırladım tekrar eleştirdim dongle ile düzeldi farklı bir kablo ile kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... 2.4 GHz özelliği nasıl sıfırlanıyor hocam.
emiralperdogan Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 19 Aralık 2024 #34 Caqn dedi: 2.4 GHz özelliği nasıl sıfırlanıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Sol orta sağ tık aynı anda basılınca yanıp sönmeye başlıyor sensör dongle a takıp dongleı fişten çekip hemen geri takmak yetiyor
Caqn dedi: 2.4 GHz özelliği nasıl sıfırlanıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Sol orta sağ tık aynı anda basılınca yanıp sönmeye başlıyor sensör dongle a takıp dongleı fişten çekip hemen geri takmak yetiyor
C Caqn Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #35 emiralperdogan dedi: Sol orta sağ tık aynı anda basılınca yanıp sönmeye başlıyor sensör dongle a takıp dongleı fişten çekip hemen geri takmak yetiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
emiralperdogan dedi: Sol orta sağ tık aynı anda basılınca yanıp sönmeye başlıyor sensör dongle a takıp dongleı fişten çekip hemen geri takmak yetiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.