Ajazz 159 Apex çalışmıyor

emreilh

Decapat
Daha fazla  
Ajazz 159 Apex mouse bilgisayarı yeniden başlattığımda çalışmıyor. Modlar arası geçiş yaptığımda ancak çalışıyor, bilgisayarım Acer Nitro 16-AN41 model yani iyi bir model bilgisayar kullanıyorum, Aygıt Yöneticisi'nden güç kazancı ayarlarını devre dışı bıraktım, muhtemelen bu farelerde çöp mcu kullanıyorlar, sensör çalışmayı kestiğinde fiziksel müdahale olmadan mcu kendisini başlatmıyor diye düşünüyorum. En güncel driver ve Firmware kullanıyorum bu arada.

Ajazz 159 Apex mouse bilgisayarı yeniden başlattığımda çalışmıyor. Modlar arası geçiş yaptığımda ancak çalışıyor, bilgisayarım Acer Nitro 16-AN41 model yani iyi bir model bilgisayar kullanıyorum, Aygıt Yöneticisi'nden güç kazancı ayarlarını devre dışı bıraktım, muhtemelen bu farelerde çöp mcu kullanıyorlar, sensör çalışmayı kestiğinde fiziksel müdahale olmadan mcu kendisini başlatmıyor diye düşünüyorum. En güncel driver ve Firmware kullanıyorum bu arada.

2-3 kişinin ürettiği mcuyu kullanıyor panchip veya royuan. Ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle ve Apex sorunları bitmeyen bir mouse.

Muhtemelen senin mouse sorunlu. Benzer bir model kullanıyorum AJ179 Pro dediğin sorunla veya başka sorunla karşılaşmadım. Teknoloji şans işi.

Şans işi değil, sende sorun yok diye o mouse problemsiz olmuyor. Şanslı olabilirsin ama evet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı