Ajazz 159 Pro alınır mı?

Ardaaa2131

Hectopat
Daha fazla  
1300-1500 TL arasında Ajazz 159 Pro alınır mu kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?

Mcu sunun kötü olduğunu duydum onun dışında ufak tefek sorunlar varmış fakat bu bütçeye normal geldi kullanan arkadaşlar önerir mi?

Artı olarak farenin kaç ms olduğu hiçbir yerde yazmıyor bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Alınmaz bu bütçeye.

Al geç.

Alınmaz bence, iki arkadaşım satın aldı ikisine de farklı MCU geldi ve bu normal bir şey değil.

Parolpara'ya yeni kayıt olursanız 400₺ İyzico'ya yeni kayıt olursanız 300₺ + %10 Cashback Veriyor ve çok uygun bir fiyata geliyor. Darmoshark M3S Pro gibi fareleri da tercih edebilirsiniz Parolpara kampanyası ile.

Hocam dediğiniz şeyleri malesef klavyede harcadım bu yüzden tekrar yapamıyorum

Malzeme kalitesi çok iyi değil ama bütçene göre güzel özellikler sunan bir mouse. Alınabilir kısaca.

Ben Temu'dan vergilerle birlikte 740 TL'ye almıştım hafif ve şık bir fare 2 aydır kullanıyorum çok memnunum ama arkadaşımla aynı anda aynı yerden sipariş vermiştik onun MCU su farklı gelmişti.

Ben Temu'dan vergilerle birlikte 740 TL'ye almıştım hafif ve şık bir fare 2 aydır kullanıyorum çok memnunum ama arkadaşımla aynı anda aynı yerden sipariş vermiştik onun MCU su farklı gelmişti.
mcu farklı derken sizin mcunuz ne acaba?

Hocam dediğiniz şeyleri maalesef klavyede harcadım bu yüzden tekrar yapamıyorum

Hocam valla ürünü siz kullanacaksınız ama bence 300 - 500₺ fark için böyle bir mouse almak yerine azıcık daha bekleyip para biriktirin, 2000₺'ye VXE ya da Darmoshark alın.

Arkadaşınız, ailenizden birinin bilgileri ile kayıt olup kampanyalara tekrar katılmak kötü bir fikir değil bence bu arada, yapabilirsiniz.

Parolpara 400₺ olayı nasıl oluyor hocam rehber vs var mı ?

hocam doğrusu şuan acil mouse lazım zaten kullanıp yenisini aldıktan sonra kardeşime vermeyi düşünüyorum şuan 1300 tlye dediğim mouseyi alabiliyorum bütçem el verince ninja sora v2 almayı düşünüyorum kısa zamanlı kullanacağım için sorun olmaz diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…