Ajazz 159 Pro vs Attack Shark R1

jordireis

Decapat
Daha fazla  
1123 TL'ye 8K donglesız Ajazz 159 Pro mu?
939 TL'ye Attack Shark R1 mi almalıyım? R1 çok sorunlu diyorlar. Laptop kullandığım için 8K ya ihtiyacım yok o yüzden 1K versiyonu almayı düşünüyorum. Hangisini almalıyım, tavsiye verir misiniz?

AJ159 düz model alabilirsiniz işinizi görür.

Sana tavsiyem 1400 TL'ye VXE R1 SE+ olur, ama arttıramam diyorsan Attack Shark kesinlikle alma, Ajazz işini görür.

Sana tavsiyem 1400 TL'ye VXE R1 SE+ olur, ama arttıramam diyorsan Attack Shark kesinlikle alma, Ajazz işini görür.
suan lenovo Legion m300s kullanıyorum kablolu olmuyor artık aula f75 in yanına bi kablosuz lazım ajazz alıcaz o zaman

Şu an Lenovo Legion M300s kullanıyorum kablolu olmuyor artık Aula F75'in yanına bir kablosuz lazım Ajazz alacağız o zaman.

Öyle yap hocam, ama artarsa bütçen varsa R1 al, 300 TL'ye değecek fark var aralarında Ajazz ile. Ki ben kesinlikle arttırmanı öneririm, daha iyi mcu daha iyi malzeme kalitesi daha iyi ağırlık dağılımı yani direkt hissiyatı, ve ekstra garanti. Net 300 ver SE+ al derim.

Son düzenleme:

Bakalım alayım Ajazz'ı iade ederim beğenmessem belese gelme ihtimali var Aula F75 iade ettim almadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…