İnceleme Ajazz 159 Pro

Hala öneriyorlar bu mouse'u, ilginç.

Hala öneriyorlar bu fareyi, ilginç.

Farenin kendisi iyi de tek sorun dock işte. Bu sebeple halen öneriliyor. Bende kullanılışından memnunum fakat dock sıkıntı. Dock'u ayrı satılsa 10 tane alıp kenara atacağım ama bozulan Dock'un yerine Dock'da alınmıyor. Hiçbir yerde bulamadım.

500TL'ye Logitech'in ofis farelerini almak varken kim ne yapsın flagship seviyesindeki sensörü değil mi?

Fiyat hakkında yorum yapmadım üstelik Logitech ile de kıyaslamadım, bu fareyi 1200-1500 gibi paralara alanda çok var o fiyatta bundan katlarca iyi muhadilleri mevcut.

Fiyat hakkında yorum yapmadım üstelik Logitech ile de kıyaslamadım.

Fiyat hakkinda yorum yaptınız ya da Logitech ile kiyasladiniz demiyorum bu fiyata ancak Logitech'in ofis farelerini alirsiniz manasinda ironi yapıyorum.

Bu fareyi 1200-1500 gibi paralara alanda çok var o fiyatta bundan katlarca iyi muhadilleri mevcut.

Sorunsuz bir ünitenin katlarca iyi dediğiniz muadillerini sayar misiniz? Bahsettiginiz mudadilin 4K desteklemesi yaninda dongle ile gelmesi gibi özellikleri olmasinada dikkat edin lütfen.

Bu fareyi alanlar bu paralara özellik olarak rakipsiz olduğu için riske giriyor. Yoksa kimse iadesiyle uğraşmak istemez ama temunun iade konusunda sorunsuz olduğunu hesaba katarsaniz alinabilecek bir risk.

Sorunsuz bir ünitenin katlarca iyi dediğiniz muadillerini sayar misiniz? Bahsettiginiz mudadilin 4K desteklemesi yaninda dongle ile gelmesi gibi özellikleri olmasinada dikkat edin lütfen.

Rapoo VT9 Pro, VT950 Pro, VT9 Air.

Rapoo VT9 Pro, VT950 Pro, VT9 Air.

Muadilleri dediğiniz bir tek rapoomu var? O kadar iddiali konustukdan sonra rapoonun ceosu olarak, sizden en azindan birkac farkli markadan örnek beklerdim.

VT9Pro stokda yok ve 70gr.

VT950PRO otizmli gibi duruyor ve 1KHz.

VT9 Air dock önemli değilse AJ159'dan iyidir ama hani katlarca fark?

Bu raundu siz kazandınız. Bu fiyata muhadili yok ama sorunlu mouse.

Razerin kendi uygulamasından, ben takılma yaşamadım ama bu başkalarının yaşamayacağı anlamına gelmez.

Encoder sorunu yaşamaya başladım, scroll 2-3 kere tıklamaya başladı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…