T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Tutuşum claw Instagram'da takılırken gördüm 692 TL'ye düşüyor. Pro'du da varmış ama stoku yok alınır mı?
Tutuşum claw Instagram'da takılırken gördüm 692 TL'ye düşüyor. Pro'du da varmış ama stoku yok alınır mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.860 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #2 Hocam biraz daha bekleseniz ve Pro modelini alsanız daha mantıklı olacaktır bence. Stok illa yenilenecektir. Vergiyle toplam 700 800 civarına geliyorsa alın derim tabii ki o zaman uygun.
Hocam biraz daha bekleseniz ve Pro modelini alsanız daha mantıklı olacaktır bence. Stok illa yenilenecektir. Vergiyle toplam 700 800 civarına geliyorsa alın derim tabii ki o zaman uygun.
C conlife Picopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 tamıs dedi: Tutuşum claw Instagram'da takılırken gördüm 692 TL'ye düşüyor. Pro'du da varmış ama stoku yok alınır mı? Genişletmek için tıkla... Klavye için bütçeniz nedir size öneri yapayım.
tamıs dedi: Tutuşum claw Instagram'da takılırken gördüm 692 TL'ye düşüyor. Pro'du da varmış ama stoku yok alınır mı? Genişletmek için tıkla... Klavye için bütçeniz nedir size öneri yapayım.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.072 Çözümler 49 14 Şubat 2025 #4 conlife dedi: Klavye için bütçeniz nedir size öneri yapayım. Genişletmek için tıkla... Bu klavye konusu değil değil fare konusu.
conlife dedi: Klavye için bütçeniz nedir size öneri yapayım. Genişletmek için tıkla... Bu klavye konusu değil değil fare konusu.
C conlife Picopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #5 DarkMen dedi: Klavye değil fare hocam. Genişletmek için tıkla... Bütceniz nedir?
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #6 conlife dedi: Bütceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Mouse aramıyordum sadece karşıma çıktı alayım mı al mıyım mı diye
conlife dedi: Bütceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Mouse aramıyordum sadece karşıma çıktı alayım mı al mıyım mı diye
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.072 Çözümler 49 14 Şubat 2025 #7 conlife dedi: Bütceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bana niye soruyorsunuz hocam? Konu sahibine sorun.
conlife dedi: Bütceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bana niye soruyorsunuz hocam? Konu sahibine sorun.
C conlife Picopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #8 tamıs dedi: Mouse aramıyordum sadece karşıma çıktı alayım mı al mıyım mı diye. Genişletmek için tıkla... VXE R1 almanızı öneririm tam bir F/P ürünü. DarkMen dedi: Bana niye soruyorsunuz hocam? Konu sahibine sorun. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdım hocam kusura bakmayın.
tamıs dedi: Mouse aramıyordum sadece karşıma çıktı alayım mı al mıyım mı diye. Genişletmek için tıkla... VXE R1 almanızı öneririm tam bir F/P ürünü. DarkMen dedi: Bana niye soruyorsunuz hocam? Konu sahibine sorun. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdım hocam kusura bakmayın.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #9 conlife dedi: VXE R1 almanızı öneririm tam bir F/P ürünü. Yanlış yazdım hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... 700 TL'ye daha iyi bir mouse varken neden gidip 1500 TL vereyim?
conlife dedi: VXE R1 almanızı öneririm tam bir F/P ürünü. Yanlış yazdım hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... 700 TL'ye daha iyi bir mouse varken neden gidip 1500 TL vereyim?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.072 Çözümler 49 14 Şubat 2025 #10 conlife dedi: VXE R1 almanızı öneririm tam bir F/P ürünü. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata AJ159 Pro 8000 Hz destekliyor ancak VXE R1 garantili ve yurtiçi ürünü, AJ159 Pro'da biraz şans işi gibi aslında.
conlife dedi: VXE R1 almanızı öneririm tam bir F/P ürünü. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata AJ159 Pro 8000 Hz destekliyor ancak VXE R1 garantili ve yurtiçi ürünü, AJ159 Pro'da biraz şans işi gibi aslında.