enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 15 28 Mart 2025 #21 Baran Girginer dedi: Kötü mü dedim ben. VXE R1 daha mantıkı. Genişletmek için tıkla... Değil. İçindeki çoğu parça VXE r1'den daha iyi ve 4KHz dongle yanında geliyor.
Baran Girginer dedi: Kötü mü dedim ben. VXE R1 daha mantıkı. Genişletmek için tıkla... Değil. İçindeki çoğu parça VXE r1'den daha iyi ve 4KHz dongle yanında geliyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #22 Baran Girginer dedi: Kötü mü dedim ben VXE R1 daha mantıkı Genişletmek için tıkla... Fazla bilinen en iyisi olmuyor, araştırıp ona göre yorum yap.
Baran Girginer dedi: Kötü mü dedim ben VXE R1 daha mantıkı Genişletmek için tıkla... Fazla bilinen en iyisi olmuyor, araştırıp ona göre yorum yap.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.347 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #23 Baran Girginer dedi: Kötü mü dedim ben. VXE R1 daha mantıkı. Genişletmek için tıkla... VXE r1'in üstün oldugu tek bir alan yok bu fareye karşı. Kablosuz 4K kablolu 8K Hz destekliyor. Realtek mcu var VXE R1 de beken mcu var katlıyor bildigin övdüğün R1'i. Daha mantikli falan degil R1.
Baran Girginer dedi: Kötü mü dedim ben. VXE R1 daha mantıkı. Genişletmek için tıkla... VXE r1'in üstün oldugu tek bir alan yok bu fareye karşı. Kablosuz 4K kablolu 8K Hz destekliyor. Realtek mcu var VXE R1 de beken mcu var katlıyor bildigin övdüğün R1'i. Daha mantikli falan degil R1.