Mavi.55 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:35 #1 Programı kurdum ve çalıştırdım ama yazıların hiçbiri yok. Kapa aç yaptım uygulamayı ama düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 22:44
Çözüm Mavi.55 Pazartesi 22:42 Görevi sonlandırıp tekrar açtığınız zaman kendine geliyor. Eğer olmazsa görevi sonlandırıp yönetici olarak çalıştırın.
Görevi sonlandırıp tekrar açtığınız zaman kendine geliyor. Eğer olmazsa görevi sonlandırıp yönetici olarak çalıştırın.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 561 Makaleler 1 Çözümler 8 Pazartesi 21:59 #2 Programı sil ve yeniden kurmayı dene. Windows çözünürlüğünü değiştir. Beyaz temaya geç. Artı 0 Eksi
KS KS Mavi.55 Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:42 #3 Görevi sonlandırıp tekrar açtığınız zaman kendine geliyor. Eğer olmazsa görevi sonlandırıp yönetici olarak çalıştırın. Artı 0 Eksi Çözüm
Görevi sonlandırıp tekrar açtığınız zaman kendine geliyor. Eğer olmazsa görevi sonlandırıp yönetici olarak çalıştırın.