Merhaba bende de ayni kalvyeden var ve şu an bu yaziyi o klavye ile birlikte yaziyorum bana tuslarin isik gecirmedigi soylenmisti ancak bana gelen tuslar isik geciriyor onun icin çok da keycaps arayisinda degilim ve buyuzden arastirmadim ancak birçok switch arastirdim ve sana onerilerim:
1: Gateron Box Ink V2 Black: (linear) bütçen varsa (cok pagali ama yetiyorsa alabilirsin) (yanlış yazmis olabilirim) satildigi site:
Gateron Box Ink V2 Switch Set
2: Keygeek X mz y1X: (linear) ben bu switchleri almak istiyorum bence uygun fiyatli ve sesleri guzel satildigi site:
KEYGEEK X MZ Y1X LINEAR SWITCH FACTORY LUBED EDITION (10PCS)
3: Feker Marble White Linear switches: (linear) bu switchle iki numaradaki switch arasinda cok düşündüm ama klavye 110 tuslu oldugu icin 2 unumaraya karar verdim ama bu switchins esini cok begenirsen bunu secebilirsin (bu switch feker Galaxy80 klabyesinin switchleri ve pek yaygin degil neredeyse sadece bu klavyede kullaniliyor buyuzde ses testini istiyorsan kalvyenin ismini arat) satildigi site:
https://www.whatgeek.com/products/feker-marble-white-linear-switches?variant=44080642883837
Eger tacticle switchlere ilgi duyuyorsan onlarida onerebilirim veya daha fazla switchede onerebilirim clicky switch onermem sorun varsa alabilirim