Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 407 16 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar elimde 2 mouse var kutusu acilmamis sekilde. Birini satip digerini kullanacagim. Sizce hangisini kullanmaliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025
Arkadaşlar elimde 2 mouse var kutusu acilmamis sekilde. Birini satip digerini kullanacagim. Sizce hangisini kullanmaliyim?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.841 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 16 Nisan 2025 #2 Ajazz 8k hz'e sahip ama sanırım Attack Shark maksimum 1k hz. Bu yüzden ben olsam Attack'ı satar Ajazz'ı kullanırım ki kullanıyorum da
Ajazz 8k hz'e sahip ama sanırım Attack Shark maksimum 1k hz. Bu yüzden ben olsam Attack'ı satar Ajazz'ı kullanırım ki kullanıyorum da
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.162 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2025 #3 Wolwor dedi: Arkadaşlar elimde 2 mouse var kutusu acilmamis sekilde. Birini satip digerini kullanacagim. Sizce hangisini kullanmaliyim? Genişletmek için tıkla... İkisini satıp elindeki para ile güzel 1 tane mouse al.
Wolwor dedi: Arkadaşlar elimde 2 mouse var kutusu acilmamis sekilde. Birini satip digerini kullanacagim. Sizce hangisini kullanmaliyim? Genişletmek için tıkla... İkisini satıp elindeki para ile güzel 1 tane mouse al.
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 407 17 Nisan 2025 #4 egemebb dedi: İkisini satıp elindeki para ile güzel 1 tane mouse al. Genişletmek için tıkla... Elimde Razer Viper Ultimate var aslında hocam.
egemebb dedi: İkisini satıp elindeki para ile güzel 1 tane mouse al. Genişletmek için tıkla... Elimde Razer Viper Ultimate var aslında hocam.