K KİRLİ14 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Yer BOLU Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Aralık 2024 #11 Bu sabah baktım yine gitmiş 2.4. Sahibinden almıştım. Herhalde param çöp oldu. Ya arızalı ya da biz çözemedik ayarını. Ömer404 dedi: Çözüm bulursan haber et hocam Genişletmek için tıkla... Sen ne yaptın hocam ? Son düzenleme: 5 Aralık 2024
Bu sabah baktım yine gitmiş 2.4. Sahibinden almıştım. Herhalde param çöp oldu. Ya arızalı ya da biz çözemedik ayarını. Ömer404 dedi: Çözüm bulursan haber et hocam Genişletmek için tıkla... Sen ne yaptın hocam ?
Ömer404 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #12 KİRLİ14 dedi: Bu sabah baktım yine gitmiş 2.4. sahibinden almıştım. Herhalde param çöp oldu. Ya arızalı ya da biz çözemedik ayarını. Sen ne yaptın hocam? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapamadım maalesef BT ve kablolu kullanıyorum.
KİRLİ14 dedi: Bu sabah baktım yine gitmiş 2.4. sahibinden almıştım. Herhalde param çöp oldu. Ya arızalı ya da biz çözemedik ayarını. Sen ne yaptın hocam? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapamadım maalesef BT ve kablolu kullanıyorum.
C Caqn Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #13 KİRLİ14 dedi: Bu sabah baktım yine gitmiş 2.4. sahibinden almıştım. Herhalde param çöp oldu. Ya arızalı ya da biz çözemedik ayarını. Sen ne yaptın hocam? Genişletmek için tıkla... Sorunu buldunuz mu?
KİRLİ14 dedi: Bu sabah baktım yine gitmiş 2.4. sahibinden almıştım. Herhalde param çöp oldu. Ya arızalı ya da biz çözemedik ayarını. Sen ne yaptın hocam? Genişletmek için tıkla... Sorunu buldunuz mu?
Muhammed Eren Bulut Kilopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 141 Çözümler 2 19 Aralık 2024 #14 Mouse ne renk satmayı düşünürsen eğer
Ömer404 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #15 Muhammed Eren Bulut dedi: Mouse ne renk satmayı düşünürsen eğer Genişletmek için tıkla... Siyah hocam ama çoktan satıldı. Çözümünü buldunuzmu ?
Muhammed Eren Bulut dedi: Mouse ne renk satmayı düşünürsen eğer Genişletmek için tıkla... Siyah hocam ama çoktan satıldı. Çözümünü buldunuzmu ?
K KİRLİ14 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Yer BOLU Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Aralık 2024 #16 Caqn dedi: Sorunu buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Aldığım arkadaş iade kabul etti. Kablodaki bir sorunmuş.
Caqn dedi: Sorunu buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Aldığım arkadaş iade kabul etti. Kablodaki bir sorunmuş.
C Caqn Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #17 KİRLİ14 dedi: Aldığım arkadaş iade kabul etti. Kablodaki bir sorunmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam telefoncularda falan onun gibi kablosunu bulsam düzelir mi?
KİRLİ14 dedi: Aldığım arkadaş iade kabul etti. Kablodaki bir sorunmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam telefoncularda falan onun gibi kablosunu bulsam düzelir mi?