C Caganww Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #11 SocialRtx dedi: mouse alınır mükemmel. Fakat 900tl sana 1500 gibi bir fiyata patlayacaktır çünkü vergi koyuyor. Genişletmek için tıkla... indirim yaptı 850 tlye geliyor
SocialRtx dedi: mouse alınır mükemmel. Fakat 900tl sana 1500 gibi bir fiyata patlayacaktır çünkü vergi koyuyor. Genişletmek için tıkla... indirim yaptı 850 tlye geliyor
Carnaqe Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #12 Aldım tek renk kalmış mavi 853TL toplam.
C Caganww Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #13 beyler şimdi arada kaldım pro mu apex mi apexteki ekran baya iyi fakat mousede sorun çıkma şansı var dedi bir arkadaş arada kaldım
beyler şimdi arada kaldım pro mu apex mi apexteki ekran baya iyi fakat mousede sorun çıkma şansı var dedi bir arkadaş arada kaldım
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #14 Ya benim arada kaldığım şey Mavi mouse pembe/beyaz ağırlıklı setupta ne kadar sırıtır şu anki mouse Steelseries Prime Wireless.
Ya benim arada kaldığım şey Mavi mouse pembe/beyaz ağırlıklı setupta ne kadar sırıtır şu anki mouse Steelseries Prime Wireless.
Carnaqe Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #15 Caganww dedi: Şimdi arada kaldım Pro mu Apex mi Apex'teki ekran bayağı iyi fakat farede. Sorun çıkma şansı var dedi bir arkadaş arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm hatası olabilir güncel temiz malzemeler de olacagını sanmıyorum.
Caganww dedi: Şimdi arada kaldım Pro mu Apex mi Apex'teki ekran bayağı iyi fakat farede. Sorun çıkma şansı var dedi bir arkadaş arada kaldım. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm hatası olabilir güncel temiz malzemeler de olacagını sanmıyorum.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.149 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #16 Vergi dahil apex olanı 853 liraya aldım umarım patlamayız.
Carnaqe Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #17 ElderAssassin dedi: Vergi dahil apex olanı 853 liraya aldım umarım patlamayız. Genişletmek için tıkla... Aynısını düşündüm şimdi
ElderAssassin dedi: Vergi dahil apex olanı 853 liraya aldım umarım patlamayız. Genişletmek için tıkla... Aynısını düşündüm şimdi
C Caganww Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #18 Carnaqe dedi: Aynısını düşündüm şimdi Genişletmek için tıkla... O zaman apex alıyorum inşallah sorun çıkmaz
Carnaqe dedi: Aynısını düşündüm şimdi Genişletmek için tıkla... O zaman apex alıyorum inşallah sorun çıkmaz
B berraassde Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 729 Çözümler 1 2 Kasım 2024 #19 Caganww dedi: O zaman Apex alıyorum inşallah sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım 800 TL'ye 8K donglesi bile nimet diğer arkadaşlarında dediği gibi bence.
Caganww dedi: O zaman Apex alıyorum inşallah sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım 800 TL'ye 8K donglesi bile nimet diğer arkadaşlarında dediği gibi bence.
Ardaltar Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #20 Hyperciaa dedi: Vallahi şu an Pro kullanıyorum yağ gibi şimdilik bir sorunu yok dock sorunu vardı kendim çözdüm destek yardımcı olmadı sağ olsunlar. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu yaşadın acaba bilgilendirebilir misin rica etsem.
Hyperciaa dedi: Vallahi şu an Pro kullanıyorum yağ gibi şimdilik bir sorunu yok dock sorunu vardı kendim çözdüm destek yardımcı olmadı sağ olsunlar. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu yaşadın acaba bilgilendirebilir misin rica etsem.