sevz Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 148 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #41 KİRLİ14 dedi: Hocam size nereden ulaşabilirim. Driver da sorun yaşıyorum. 8k hz ve 2.4g de problem yaşıyorum hocam. Size nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam 1k da kullandım sürekli o yüzden bilemiyorum Hikaye oyunları ve normal işler için kullandığımdan 1k yetiyor bana
KİRLİ14 dedi: Hocam size nereden ulaşabilirim. Driver da sorun yaşıyorum. 8k hz ve 2.4g de problem yaşıyorum hocam. Size nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam 1k da kullandım sürekli o yüzden bilemiyorum Hikaye oyunları ve normal işler için kullandığımdan 1k yetiyor bana
K KİRLİ14 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 Yer BOLU Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Aralık 2024 #42 sevz dedi: Hocam 1K da kullandım sürekli o yüzden bilemiyorum Hikaye oyunları ve normal işler için kullandığımdan 1K yetiyor bana Genişletmek için tıkla... Hocam 2.4'e 2 kere aldım. Bir anda gidiyor. Driver ekranı komple kapanıyor. BT'ye alınca geri geliyor. Şu an 2.4'e alamıyorum. 2.4'e çekince mouse komple gidiyor.
sevz dedi: Hocam 1K da kullandım sürekli o yüzden bilemiyorum Hikaye oyunları ve normal işler için kullandığımdan 1K yetiyor bana Genişletmek için tıkla... Hocam 2.4'e 2 kere aldım. Bir anda gidiyor. Driver ekranı komple kapanıyor. BT'ye alınca geri geliyor. Şu an 2.4'e alamıyorum. 2.4'e çekince mouse komple gidiyor.