3 gündür kullanıyorum, şahsen memnun kaldım diyebilirim şimdilik. Kağıt üzerinde kimsenin lafi olamaz zaten ama kullanınca da kaliteli hissettiriyor. Anahtar basım hissiyati vs benim hoşuma gitti, bağlantı kopması gibi bir durumla da karşılaşmadım. Kutudan yedek skatez ve grip çıkıyor. Ayrıca 8K dongle-sarj istasyonu da çıkıyor kutudan. Güzel bir Type-C kablo da var. Mouse oldukça hafif 56 gram. Şarj istasyonunun ekrani ozellestirilebiliyor, resim animasyon gibi şeyler konulabilir. Bunun dışında ekranında şarj, dpi ve bağlantı tipi, tarih saat gibi veriler de izlenebiliyor. Kısacası her açıdan dolu dolu bir mouse var ortada. Ben Basilisk X HyperSpeed'den geçtim, bariz olarak daha hafif, tuş basım hissiyati daha güzel. Aradaki boyut farkı beni korkutuyordu ama açıkçası 18 cm civarı elim olmasina ragmen rahatsiz da etmedi. Kısacası 3 günlük yorumum oldukça olumlu bu mouseye karşı. Şarjı fulleyip deneme imkanım olmadi, o konuda bir şey diyemeyeceğim. Bir de MCU Nordic ama hangi modeli o yazmıyor hiçbir yerde, switchler de lehimli mi değil mi o da yazmıyor en azından ben bulamadım. Kısacası tavsiye edebilirim bu mouseyi fiyattan bağımsız olarak, fiyata ve rakiplerine kiyaslamasi tamamen sana kalıyor.