Elektronik Ajazz AJ159 Apex vergisiz 533,49 TL

Tam siyah için kart bilgilerini girince stok bitti dedi. Çok saçma bir sistem, ben ödeme aşamasına kadar geldiysem ürünü rezerve etmeli. Mavisini aldım, 700-800 TL'ye geldi. Paylaşım için teşekkürler

Tam siyah için kart bilgilerini girince stok bitti dedi. Çok saçma bir sistem, ben ödeme aşamasına kadar geldiysem ürünü rezerve etmeli. Mavisini aldım, 700-800 TL'ye geldi. Paylaşım için teşekkürler
yanında ne aldıniz acaba?

Vergi ile beraber mi geldi 700 liraya?

Ödeme yapmak için 670 lira sepet istiyor. Bir çözümü var mı bunun?
Farklı şeyler ekleyerek 670 tamamlayın sonradan aldıklarınız iade edince yinede oluyor diye hatırlıyorum bazılarınkini iptal ediyordu temu ama yinede garanti için yanında farklı bişiler alın.

Ödeme yapmak için 670 lira sepet istiyor. Bir çözümü var mı bunun?
Hocam 100-150 tllik bişeyler ekleyin çözümü bu. Ana sayfada dolanın illa işinize yarayacak bişey bulursunuz. Hatta 2 hafta önce falan 100 TL’ye mini yazıcı almıştım ben ama sonradan zam geldi heralde ona.

Hocam fare küçük mü?
Fotoğraf yükleyemedim. Corsair Sabre Pro Champion Series kullanıyorum. Buna göre biraz küçük (şişmanlığı az), boy olarak da ama genel olarak ideal boya sahip. Almadan videolardan bakın. Fotoğraf atabilirsem tekrar etiketlerim.

Siyahı bitmiş, kupon almaya çalışırken kaçırdık, mavi olanı alınır mı? Yoksa 1 gün içerisinde silahın geleceğini söylüyor site, beklemeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…