muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.731 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #31 Aula F75 şu an kargoda bunu alsam sıkıntı çıkar mı?
O ObiWan KenoBi Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #32 Esperoja dedi: Tam siyah için kart bilgilerini girince stok bitti dedi. Çok saçma bir sistem, ben ödeme aşamasına kadar geldiysem ürünü rezerve etmeli. Mavisini aldım, 700-800 TL'ye geldi. Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Siyahı tekrar stoğa girirse iptal etmeden değiştirebilirsin ama paketin yola çıkmaması gerekiyor. muratscd dedi: Aula F75 şu an kargoda bunu alsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... yok Arkadaşlar ayda 5 sipariş hakka sahipsiniz.
Esperoja dedi: Tam siyah için kart bilgilerini girince stok bitti dedi. Çok saçma bir sistem, ben ödeme aşamasına kadar geldiysem ürünü rezerve etmeli. Mavisini aldım, 700-800 TL'ye geldi. Paylaşım için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Siyahı tekrar stoğa girirse iptal etmeden değiştirebilirsin ama paketin yola çıkmaması gerekiyor. muratscd dedi: Aula F75 şu an kargoda bunu alsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... yok Arkadaşlar ayda 5 sipariş hakka sahipsiniz.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #33 Performax Xotran var. alınır mı sizce? Sırf kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum. FPS oyunları için yeterli mi kablosuz özelliği?
Performax Xotran var. alınır mı sizce? Sırf kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum. FPS oyunları için yeterli mi kablosuz özelliği?
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #34 İhtiyacım yok fakat al sat yapılır mı buna? PatatoTomato dedi: Performax xotran var. Alınır mı sizce? Sırf kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum. FPS oyunları için yeterli mi kablosuz özelliği? Genişletmek için tıkla... Al geç. Xotran bir zaman sonra illaki sorun yaratacak.
İhtiyacım yok fakat al sat yapılır mı buna? PatatoTomato dedi: Performax xotran var. Alınır mı sizce? Sırf kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum. FPS oyunları için yeterli mi kablosuz özelliği? Genişletmek için tıkla... Al geç. Xotran bir zaman sonra illaki sorun yaratacak.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.166 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #35 PatatoTomato dedi: Performax Xotran var. alınır mı sizce? Sırf kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum. FPS oyunları için yeterli mi kablosuz özelliği? Genişletmek için tıkla... Bırak Xotran'ı SS Prime'dan bile geçilir.
PatatoTomato dedi: Performax Xotran var. alınır mı sizce? Sırf kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum. FPS oyunları için yeterli mi kablosuz özelliği? Genişletmek için tıkla... Bırak Xotran'ı SS Prime'dan bile geçilir.
TylerDurden26 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #36 ElderAssassin dedi: Bırak Xotran'ı SS Prime'dan bile geçilir. Genişletmek için tıkla... Cidden mi ya çok arada bıraktı ss valla.
ElderAssassin dedi: Bırak Xotran'ı SS Prime'dan bile geçilir. Genişletmek için tıkla... Cidden mi ya çok arada bıraktı ss valla.
omer4461 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 317 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #37 WerBeastDu dedi: AJ179 Apex'te gelse keşke. Genişletmek için tıkla... Bu ürünle arada büyük fark var mı ona göre onu bekleyeyim.
WerBeastDu dedi: AJ179 Apex'te gelse keşke. Genişletmek için tıkla... Bu ürünle arada büyük fark var mı ona göre onu bekleyeyim.
Gnine Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 34 17 Kasım 2024 #38 ürün bitmiş ki, sadece mavisi kalmış o da hoş durmuyor. stokları yenilenir mi acaba ?
A Amaat1 Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #39 Gnine dedi: ürün bitmiş ki, sadece mavisi kalmış o da hoş durmuyor. stokları yenilenir mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Mavi olanı f75 in beyazıyla hoş durabilir düşünceyle bende mavi olanı aldım. Stok olsaydı beyazı çekmiştim
Gnine dedi: ürün bitmiş ki, sadece mavisi kalmış o da hoş durmuyor. stokları yenilenir mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Mavi olanı f75 in beyazıyla hoş durabilir düşünceyle bende mavi olanı aldım. Stok olsaydı beyazı çekmiştim
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #40 Gnine dedi: Ürün bitmiş ki, sadece mavisi kalmış o da hoş durmuyor. Stokları yenilenir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Renk neden önemli böyle bir mouse bulmuşken. Arada yenileniyor anında bitiyor onlarda.
Gnine dedi: Ürün bitmiş ki, sadece mavisi kalmış o da hoş durmuyor. Stokları yenilenir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Renk neden önemli böyle bir mouse bulmuşken. Arada yenileniyor anında bitiyor onlarda.