patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 17 Kasım 2024 #61 Ya konu açmayında alalım 1 saate bitiyor sinir oldum tüm Türkiye'nin elinde vardır.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 17 Kasım 2024 #62 bdxmrz dedi: Kaldırdılar diye Aula F75 Aldım geri getirdiler arkadaş kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam biri klavye biri mouse ama anlamadım tam.
bdxmrz dedi: Kaldırdılar diye Aula F75 Aldım geri getirdiler arkadaş kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam biri klavye biri mouse ama anlamadım tam.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 17 Kasım 2024 #63 insann dedi: Hocam biri klavye biri mouse ama anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Bütçe planlama ile alakalı sanırım.
insann dedi: Hocam biri klavye biri mouse ama anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Bütçe planlama ile alakalı sanırım.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 17 Kasım 2024 #64 PatatoTomato dedi: Performax Xotran var. alınır mı sizce? Sırf kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum. FPS oyunları için yeterli mi kablosuz özelliği? Genişletmek için tıkla... Ben de Performax Xotran' dan geçtim hocam. Performax' a göre bayağı hafif.
PatatoTomato dedi: Performax Xotran var. alınır mı sizce? Sırf kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum. FPS oyunları için yeterli mi kablosuz özelliği? Genişletmek için tıkla... Ben de Performax Xotran' dan geçtim hocam. Performax' a göre bayağı hafif.
EyvahNecdet Picopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #65 AdaBagcibasi dedi: Ödeme yapmak için 670 lira sepet istiyor. Bir çözümü var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Önce sepete 670 lirayı dolduracak kadar ürün ekleyin, sonra vergi dahil 670 lirayı aşmayacak şekilde tüm ürünleri çıkarın. Ben bu tekniği Aula F75'te kullandım. Şu an transfer sürecinde.
AdaBagcibasi dedi: Ödeme yapmak için 670 lira sepet istiyor. Bir çözümü var mı bunun? Genişletmek için tıkla... Önce sepete 670 lirayı dolduracak kadar ürün ekleyin, sonra vergi dahil 670 lirayı aşmayacak şekilde tüm ürünleri çıkarın. Ben bu tekniği Aula F75'te kullandım. Şu an transfer sürecinde.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.105 Çözümler 16 17 Kasım 2024 #66 omer4461 dedi: Bu ürünle arada büyük fark var mı ona göre onu bekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Aynısının palm versiyonu oluyor. Özellikleri aynı yani.
omer4461 dedi: Bu ürünle arada büyük fark var mı ona göre onu bekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Aynısının palm versiyonu oluyor. Özellikleri aynı yani.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #67 insann dedi: Ben de Performax Xotran'dan geçtim hocam. Performax'a göre bayağı hafif. Genişletmek için tıkla... Kalite farkı hissediyor musunuz ağırlık dışında değerlendirirsek?
insann dedi: Ben de Performax Xotran'dan geçtim hocam. Performax'a göre bayağı hafif. Genişletmek için tıkla... Kalite farkı hissediyor musunuz ağırlık dışında değerlendirirsek?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #68 insann dedi: Hocam biri klavye biri mouse ama anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Normalde mouse alacaktım para boşa gitmesin diye klavye aldım.
insann dedi: Hocam biri klavye biri mouse ama anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Normalde mouse alacaktım para boşa gitmesin diye klavye aldım.
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #69 PatatoTomato dedi: Kalite farkı hissediyor musunuz ağırlık dışında değerlendirirsek? Genişletmek için tıkla... Kanka Xotran'dan zenith Pro'ya geçtim eğer FPS oyunları oynuyorsan farkı anlarsın.
PatatoTomato dedi: Kalite farkı hissediyor musunuz ağırlık dışında değerlendirirsek? Genişletmek için tıkla... Kanka Xotran'dan zenith Pro'ya geçtim eğer FPS oyunları oynuyorsan farkı anlarsın.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #70 p0etika1 dedi: Kanka Xotran'dan zenith Pro'ya geçtim eğer FPS oyunları oynuyorsan farkı anlarsın. Genişletmek için tıkla... Apex'ten bahsediyoruz hocam. Onunla kıyaslamak mantıklı olmaz
p0etika1 dedi: Kanka Xotran'dan zenith Pro'ya geçtim eğer FPS oyunları oynuyorsan farkı anlarsın. Genişletmek için tıkla... Apex'ten bahsediyoruz hocam. Onunla kıyaslamak mantıklı olmaz