Elektronik Ajazz AJ159 Apex vergisiz 533,49 TL

Bu fareyi aktif kullanan var mı? Şuan elimde ATK X1 var 2 aydır kullanıyorum. Stokta yakalarsam bu fareyi de almak istiyorum. Özellikleri kağıt üzerinde X1 ile çok benzer ama redditte çok şikayet gördüm. Donglesinin çok kötü olduğunu söylüyorlar 1000 Hz'de bile takılma yapıyor gibi sorundan bahsetmişler. 4K-8K Hz'de bu durum daha betermiş. Konular biraz eskiydi 5 aylık falan acaba yeni üretimlerde bu sorun ortadan kalkmış mıdır yakın zamanda alıp kullanan fikir verebilirse sevinirim.

Zaten yedek almayı düşünüyorum ama shape hoşuma giderse ve click hissiyatı, gıcırdama vs. şansıma sorunsuz denk gelirse elimdeki ATK'yı değeri çok düşmeden satıp bunu kullanırım diye plan yaptım.

Ben daha pahalıya 159Pro aldığım için enayi yerine konulduğumu düşündüm de 159Pro'da bahsedilen gacırtı gucurtu hiçbiri yok hissiyat gayet iyi. Ve bahsettiğin gibi 3950 ile MCU iyi anlaşılamadığı çok konuşuluyor sanırım almayacağım stok girerse.

Gıcırtı olayı o kadar sorun değil de tiklerde oynama vs. varsa o çok rahatsız edebilir. Bendeki ATK'da da yanlardan bastırınca gıcırdama oluyor ama tikleri sağlam. Kablosuz bağlantıda sorun yok o yüzden o şekilde kullanıyorum. Normalde bu fiyata yedek olarak almayı planlıyorum elimde hiç yedek mouse yok. Temu'dan alışveriş yaptığım için kredi de var hesabımda onu da kullanmış olurum bir yandan ama redditte çok sorunlardan bahsetmişler. Özellikle kablosuz bağlantı sorunlarından. Artık satın alıp deneyeceğim sorunlu gelirse iade ederim en kötü.

Arkadaş yinemi yetişemedik?Bitmiş stok.Alan sarı siteyemi koyuyor ne yapıyor?Sarı sitede bu fareden çok var.

Pek iyi sayılmaz. Özellikle clicklerde sallantı, gıcırtı çok fazla.
Neden bu kadar talep ediliyor, özellikle forumlarda sürekli konusu açılıyor özellikle Ajazz ürünlerinin. Bana da malzeme kalitesi geldi izlediğim videolarda da öyle deniyor. Sadece özellik olarak iyi bir de stand geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…