DepresifTanrı
Hectopat
Ajazz AJ159 Apex mi daha mantıklı yoksa VGN Dragonfly F1 PRO Max mi ikisi arasında gidip geliyorum. Pro Max 1.450₺ Apex 1.900₺
Ajazz AJ159 Apex mi daha mantıklı yoksa VGN Dragonfly F1 Pro Max mi ikisi arasında gidip geliyorum. Pro Max 1.450₺ Apex 1.900₺
F1 Pro Max 4.000 Hz8000Hz kullanmam 1000Hz kullansam bana yeter dersen VGN daha iyi bence ama Apex de güzel fakat 1900 TL de verilmez bence:
F1 Pro Max 4.000 Hz
Yurt dışındayım kutu içeriğine dahil dongle. TR de bir tane F1 Pro Max almıştım kardeşime hediye ettim. Burada mi deneyesim var.Değil dongle alırsan 4000Hz VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle
4000hz Polling Rate Desteği
F1 Pro ve F1 Pro Max modellerini 4K Hz polling rate modunda kullanmak için reciever ile birlikte satın almak gerekmektedir.
Yurt dışındayım kutu içeriğine dahil dongle. TR de bir tane F1 Pro Max almıştım kardeşime hediye ettim. Burada mi deneyesim var.
F1 Pro Max TR'de dongle dahil değildir
Yurt dışında dahil. TR de ekstra para vermiştim.Yurt dışındayım kutu içeriğine dahil dongle.
Yurt dışında dahil. TR de ekstra para vermiştim.
Malzeme kalitesi iyi değil, Apex alabilirsin. Eli terleten yapısı var diyorlar lakin kullanmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.