Ajazz AJ159 Apex vs VGN Dragonfly F1 PRO Max

Değil dongle alırsan 4000Hz VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle

4000hz Polling Rate Desteği

F1 Pro ve F1 Pro Max modellerini 4K Hz polling rate modunda kullanmak için reciever ile birlikte satın almak gerekmektedir.
Yurt dışındayım kutu içeriğine dahil dongle. TR de bir tane F1 Pro Max almıştım kardeşime hediye ettim. Burada mi deneyesim var.

Malzeme kalitesi iyi değil, Apex alabilirsin. Eli terleten yapısı var diyorlar lakin kullanmadım.

Tam tersi kanka onu nereden okudun tam olarak Apex eli terletiyor Pro terletmiyor Apex'in malzeme kalitesi daha kötü

Gelgelelim malzeme kalitesine. Bence açık ara daha iyi malzeme kalitesine sahip. Proda en ufak bir gıcırdama bile yokken apexin sağ ve sol clicklerinden RAHATSIZ edici derecede gıcırdama geliyor (kulaklık takılıyken duyulmaz) ve çok gevşek clickleri var. Pro modelde ise her şey olması gerektiği gibi sağlam hissettiriyor ve gıcırdama ses falan yok. Pro malzeme kalitesinde öne geçiyor.

Pro olan modeli 1 hafta kullandım ve Apex'i sadece 1 gün kullandım. Pro olan gerçekten her şeyiyle kusursuzdu benim için ama Apex için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. ( başka birinin yorumu ikisini de kullanmış)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı