İnceleme Ajazz AJ159 Apex

AliExpress'te fiyatı ne kadar bilmiyorum ama %60 vergi ödeyeceksiniz kapıda ürün geldiğinde.

Çok saçma bir şey vardı ürün 1.5k gözüküp TR'ye gelmiyordu onun dışında hiçbir yerde göremedim ürünü.

Arkadaşlar şarjı ne kadar süre gidiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam yatmadan önce fareyi şarj yerine koymak gerçekten zor bir şey galiba sizin için.

Arkadaş full şarjda 1 hafta gidiyor demiş 1 hafta kullan da göreyim bakayım 4K'da.

400 mAh pil 4 K'da 1 hafta kullanacaksın .

Arkadaş full şarjda 1 hafta gidiyor demiş 1 hafta kullan da göreyim bakayım 4K'da.

400 mAh pil 4 K'da 1 hafta kullanacaksın .

Akşam yatmadan önce şarja takıp 1 hafta kullanın diye yazdığım bir yeri göstermeni istiyorum. Ve benim demek istediğim 1 hafta boyunca neden şarja takmadan kullanıcaksınız fareyi bilgisayarı kapadığında dockunun üzerine koy.

Akşam yatmadan önce fareyi şarj yerine koymak gerçekten zor bir şey galiba sizin için.

Hocam konu bu değil ki ürün bende yok sadece almayı düşünüyordum akşam takılır yoksa önemli olan ne kadar gidiyor hiç takmadan çünkü sürekli bilgisayarı fişe takılı bırakmıyorum.

Hocam konu bu değil ki ürün bende yok sadece almayı düşünüyordum akşam takılır yoksa önemli olan ne kadar gidiyor hiç takmadan çünkü sürekli bilgisayarı fişe takılı bırakmıyorum.

TechPowerUp incellemesine göre 290 mAh bataryalı G PRO s 2 At 4000 Hz 35 - 40 saat gidiyor. Ajazz 400 mAh pile sahip 4000 Hz de 60 saat diyebiliriz 3 4 gün gidebilir belki.

Belki daha az da olabilir bu tamamen senin ne kadar oyun oynadığınla alakalı

Hocam şarjı dolum süresi ne kadar örnek veriyorum 1 saat dursa şarjı tamamen doluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…