Ajazz AJ159 MC alınır mı?

darkdays32

Hectopat
Daha fazla  
Ajazz AJ159 MC Temu'dan vergiyle 470 TL'ye geliyor paw 3338 sensör varmış alınır mı?

Ürün linki paylaşabilir misiniz hocam

Hocam 470 TL'ye nasıl indirdiniz sorabilir miyim bende alacağım.

Hocam uygulamayı yeni indirenler için geçerli. Reklamlarda çıkıyor 10 kat falan daha ucuza alın diye yeni kullanıcı iseniz yararlanabiliyorsunuz. Uygulamayı silip yapabilirsiniz.

Hocam pek anlamadım ben yeni kullanıcıyım hiçbir şey almadım daha Temu'dan. İndirimden faydalanmak için reklama mı tıklamamız gerekiyor? Biraz daha detaylandırabilir misiniz?

Hocam pek anlamadım ben yeni kullanıcıyım hiçbir şey almadım daha Temu'dan. İndirimden faydalanmak için reklama mı tıklamamız gerekiyor? Biraz daha detaylandırabilir misiniz?

Hocam bir linki vardı ama bulamadım. Ama önünüze reklamlar çıkıyor Instagram'dan falan. Ya da yeni kurduğunuz hesaptan müşteri hizmetlerinden kod isteyebilirsiniz.

Zaten uygulamada biraz gezinirseniz size indirim gösteriyor oradan bir ürün seçip indirimli alabiliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…