Ajazz AJ159 NearLink P uygulama Çince'den çevrilmiyor

Asla ama asla İngilizce olmuyor. Yanlış şeylere bastığımdan az önce 2.4GHz'ye bağlıyamıyordum. Nasıl İngilizce yapacağım?

Dosya Ekleri

• 1740149129662.png
    456,8 KB · Görüntüleme: 31
Evet. İmleç donup hareket ediyordu oyundayken gidip geliyordu bir arada kendi kendine sıkmıştı 0.1 sn falan yapti bunları iade ettim ben de.
Geçmiş olsun hocam, ben de bataryası fazla olduğu için almayı düşünüyordum ama pek güvenemedim açıkçası.

Siz bilirsiniz hocam mouse un tek kötü yanı bende problemli çıkması ve yazılımda İngilizce desteği yok ful Çince
Sağolun hocam ilgilendiğiniz için. Ürün hakkında biraz daha bilgi edinebilirsem öyle karar vericem.
Hayırlı geceler.

Sağ olun hocam ilgilendiğiniz için. Ürün hakkında biraz daha bilgi edinebilirsem öyle karar vereceğim.
Hayırlı geceler.

Urunun hissiyati cok iyi cok hafif eger Valorant CS oynamak istiyorsaniz tam ideal cok iyi ürün Kalite olarak da iyiydi. ben ilk sipariş indirimli her şey dahil 700'e almistim Sorun vesaire cikmazsa uzun yillar goturur

Ama o uyku olayi bayağı kotu kendinde var direkt o ozellik

Uykuya geciyor 5 sn ellemeyince dokununca imleç donup geliyor bir anda

Son düzenleme:
Tekrardan teşekkür ederim. Ne kadar süre donuyor hocam? Tek sorun oysa benim için fazla sorun değil. Kullanırken takılma olmasın bana yeter. Sanırım uygun fiyatlı satan birini bulursam alırım yada stoklara tekrar gelince alırım bir sorunu yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…