ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.832 Çözümler 4 5 Ocak 2025 #71 PTF oluyor yani. PTFE teflonun bilimsel adının kısaltması. @Bedirhn93 Skytraz dedi: Ajazz'in kendi sitesindeki AJ159 Pro'dan farkli mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım evet. O avrupa modeli ama sorun değil ben Temu’dan ilk gün aldım hala kullanıyorum.
PTF oluyor yani. PTFE teflonun bilimsel adının kısaltması. @Bedirhn93 Skytraz dedi: Ajazz'in kendi sitesindeki AJ159 Pro'dan farkli mi? Genişletmek için tıkla... Sanırım evet. O avrupa modeli ama sorun değil ben Temu’dan ilk gün aldım hala kullanıyorum.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #72 ahmttunc dedi: Ptf oluyor yani. PTFE teflonun bilimsel adının kısaltması. @Bedirhn93 Sanırım evet. O Avrupa modeli ama sorun değil ben Temu'dan ilk gün aldım hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer'in polling rate uygulamasindan test yaptiniz mi acaba?
ahmttunc dedi: Ptf oluyor yani. PTFE teflonun bilimsel adının kısaltması. @Bedirhn93 Sanırım evet. O Avrupa modeli ama sorun değil ben Temu'dan ilk gün aldım hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Razer'in polling rate uygulamasindan test yaptiniz mi acaba?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.832 Çözümler 4 5 Ocak 2025 #73 Skytraz dedi: Hocam Razer'in polling rate uygulamasindan test yaptiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet 7000 küsür gözüktü.
Skytraz dedi: Hocam Razer'in polling rate uygulamasindan test yaptiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet 7000 küsür gözüktü.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #74 ahmttunc dedi: Evet 7000 küsur gözüktü. Genişletmek için tıkla... Cevaplariniz icin teşekkürler.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.832 Çözümler 4 5 Ocak 2025 #75 Skytraz dedi: Cevaplariniz icin teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi akşamlar.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 438 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #76 ahmttunc dedi: Rica ederim, iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar.
erensery Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #77 Aga bişi sorcam 2500 tl kupon verdide hangi şatlarla bi işe yaricakmı
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #78 ahmttunc dedi: Ptf oluyor yani. PTFE teflonun bilimsel adının kısaltması. @Bedirhn93 Sanırım evet. O Avrupa modeli ama sorun değil ben Temu'dan ilk gün aldım hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam siyah karbon katkılı skatez diyor inceleme videosunda.
ahmttunc dedi: Ptf oluyor yani. PTFE teflonun bilimsel adının kısaltması. @Bedirhn93 Sanırım evet. O Avrupa modeli ama sorun değil ben Temu'dan ilk gün aldım hala kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam siyah karbon katkılı skatez diyor inceleme videosunda.
phonky Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #79 Bedirhn93 dedi: Emin misiniz hocam siyah karbon katkılı skatez diyor inceleme videosunda. Genişletmek için tıkla... Hocam pek bilgim yokta bu skatezler bir sorun yaratır mı?
Bedirhn93 dedi: Emin misiniz hocam siyah karbon katkılı skatez diyor inceleme videosunda. Genişletmek için tıkla... Hocam pek bilgim yokta bu skatezler bir sorun yaratır mı?
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #80 phonky dedi: Hocam pek bilgim yokta bu skatezler bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Daha az kayar hocam daha fazla bir sıkıntı olmaz.
phonky dedi: Hocam pek bilgim yokta bu skatezler bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Daha az kayar hocam daha fazla bir sıkıntı olmaz.