Çözüldü Ajazz AJ159 Pro Bluetooth bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GoldenExp

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
Normalde eski tabletim Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye bağlanıyordu fakat telefonun Samsung A55 ve yeni tabletim Tab S11'e bağlanmıyor. USB ile sorun yok ama Bluetooth bağlanmıyor bu iki cihaza. Mouse 2.4 tablet ve telefon 5 GHz olduğu için olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Farenin altında Bluetooth reset tuşu olabilir, deneyin. Nexus Air faremde sorunu bu şekilde çözmüştüm.
Farenin altında Bluetooth reset tuşu olabilir, deneyin. Nexus Air faremde sorunu bu şekilde çözmüştüm.

Çözüm

Hocam teşekkür ederim. Tuşa basınca ışık yanıp sönüyordu, ben de arıyor sanıyordum. Basılı tutmam lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…