Nealsz Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #1 Birkaç saat önce Ajazz AJ159 Pro kargom geldi, bilgisayara bağladım docku fakat mouse çalışmıyor. 1 saat kadar şarj etmeyide denedim fakat olmuyor, mouse şarj oluyor dock da RGB yanıyor fakat mouse bilgisayarda çalışmıyor. Yardım eder misiniz?
Birkaç saat önce Ajazz AJ159 Pro kargom geldi, bilgisayara bağladım docku fakat mouse çalışmıyor. 1 saat kadar şarj etmeyide denedim fakat olmuyor, mouse şarj oluyor dock da RGB yanıyor fakat mouse bilgisayarda çalışmıyor. Yardım eder misiniz?
S sercanba Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #2 Bluetooth ? Son düzenleme: 14 Mart 2025
S sarikayarslan Megapat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 9 16 Mart 2025 #3 Merhaba bende de Bluetooth PC görmüyor kablolu çalışıyor 8K dongle bağlayınca ilk 5 saniye çalışıyor sonra bağlantı kopuyor çözümü bulamadım.
Merhaba bende de Bluetooth PC görmüyor kablolu çalışıyor 8K dongle bağlayınca ilk 5 saniye çalışıyor sonra bağlantı kopuyor çözümü bulamadım.
Nealsz Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #4 sarikayarslan dedi: Merhaba bende de Bluetooth PC görmüyor kablolu çalışıyor 8K dongle bağlayınca ilk 5 saniye çalışıyor sonra bağlantı kopuyor çözümü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yok 2.4ghz kullanırken bağlanmıyordu iade ettim baştan sipariş verdim çalışıyor şimdi
sarikayarslan dedi: Merhaba bende de Bluetooth PC görmüyor kablolu çalışıyor 8K dongle bağlayınca ilk 5 saniye çalışıyor sonra bağlantı kopuyor çözümü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yok 2.4ghz kullanırken bağlanmıyordu iade ettim baştan sipariş verdim çalışıyor şimdi
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 Nealsz dedi: Yok 2.4GHz kullanırken bağlanmıyordu iade ettim baştan sipariş verdim çalışıyor şimdi Genişletmek için tıkla... İade süreci nasıl işliyor?
Nealsz dedi: Yok 2.4GHz kullanırken bağlanmıyordu iade ettim baştan sipariş verdim çalışıyor şimdi Genişletmek için tıkla... İade süreci nasıl işliyor?
Nealsz Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #6 acılıgong dedi: İade süreci nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... sarı siteden kapalı kutu almıstım
acılıgong dedi: İade süreci nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... sarı siteden kapalı kutu almıstım