Ajazz AJ159 Pro mouse şu an alınır mı?

O kupon ile ürün alamıyorsunuz. Aynısı bana da geldi. Sepeti 670 TL yapmanızı istiyor. Sepeti 670 TL yapınca 1050 TL gümrük limitini aştınız diye uyarı veriyor. Müşteri hizmetlerine bağlandım derdimi anlatamadım. İsterseniz siz de müşteri hizmetleriyle sorunu çözmeye çalışın ama o fiyata ürünü alamıyorsunuz bilginiz olsun.

Ek olarak vergisi 1050 TL üzerinden alınıyor. 529 + 625 TL gibi bir şey düşünün fiyatı. Alınmıyor ama bir şekilde ödeme ekranına gidebilirseniz aklınızda bulunsun.

TR den alınabilecek hem kablolu hem kablosuz kullanabileceğim başka mouse öneriniz varmı

denedim ödeme ekranında bi problem olmadı

TR den alınabilecek hem kablolu hem kablosuz kullanabileceğim başka mouse öneriniz varmı

denedim ödeme ekranında bi problem olmadı
Size o zaman kupon verildi ödeme ekranında uygulanan. Özel indirim zannetim bana gelen mouse özel indirim kartı gibi bir şeydi. Sepette 529 TL gözüktüğü için mouse, uygulama sepeti 670 TL'ye doldurmamı istedi. Sepeti doldurunca da 1050 TL uyarısı verdi. Saçma sapan bir durum.

Peki cs gibi fps oyunlarında kablosuz olması sıkıntı yaratır mı

Peki cs gibi fps oyunlarında kablosuz olması sıkıntı yaratır mı
2 gün kadar kullandım. Aktif olarak ATK X1 kullanıyordum. Gecikme falan hiçbir şey algılamadım. ATK'ya da DeathAdder V3 kabloludan geçmiştim. Aktif CS oynuyorum faceit 10 levelim. Kablosuz mouse geçince performansım daha da arttı diyebilirim. Düşük sens oynadığım için kablo bazen takılabiliyordu. Kablosuz o konuda çok rahatlattı.

AJ 159 Pro'daki tek sorun ağırlık merkezi ve boyutunun küçüklüğü. 18.5 cm civarı elim var bana küçük geldi. Claw grip kullanıyorum. 2 gün kullandım, kullandıkça alışılırdı belki ama ağırlık merkezi çok arkaya yakın. Mouse dengesiz ve ağır hissettiriyor. Kötü değil ama daha düzgün tasarlayabilirlermiş. O yüzden çok beğenmedim sattım. Ama böyle uygun fiyata tekrar yakalarsam yedek mouse olarak tutmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…