Bwras1881 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar kablosuz fareye geçmek istiyorum. Şu an elimdeki mouse Razer DeathAdder Essential, bozuk mouse. Başlıkta belirttiğim 2 mouse arasında kaldım. Eğer daha F/P bildiğiniz mouse varsa, buyurun önerebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Arkadaşlar kablosuz fareye geçmek istiyorum. Şu an elimdeki mouse Razer DeathAdder Essential, bozuk mouse. Başlıkta belirttiğim 2 mouse arasında kaldım. Eğer daha F/P bildiğiniz mouse varsa, buyurun önerebilirsiniz.
K Kumrucu35 Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 Fiyat performans olarak bilmiyorum ama MCHOSE A5 Ultra bakabilirsiniz.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.036 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #3 Bwras1881 dedi: Arkadaşlar kablosuz fareye geçmek istiyorum. Şu an elimdeki mouse Razer DeathAdder Essential, bozuk mouse. Başlıkta belirttiğim 2 mouse arasında kaldım. Eğer daha F/P bildiğiniz mouse varsa, buyurun önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MCHOSE A5 Ultra veya Rapoo VT9 Air alın geçin.
Bwras1881 dedi: Arkadaşlar kablosuz fareye geçmek istiyorum. Şu an elimdeki mouse Razer DeathAdder Essential, bozuk mouse. Başlıkta belirttiğim 2 mouse arasında kaldım. Eğer daha F/P bildiğiniz mouse varsa, buyurun önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MCHOSE A5 Ultra veya Rapoo VT9 Air alın geçin.