Ajazz AJ159 ve AJ159 Pro arasında ne fark var ?

centrumboss

Hectopat
Arkadaşlar hangisini almalıyım bilemedim. Aşağıdaki görseldeki ürünlerin farklarını açıklarsanız sevinirim. 8K ne anlama geliyor Hz mi ? Düz modeli kaç Hz? Steelseries Prime kullanıyorum. Hangisine geçmek daha mantıklı ?

Aj159 3395 sensör bulunduran 1000 Hz dongle ile gelen model. Aj159p olan aj159 ile aynı tek farkı yanında şarj istasyonu bulunuyor. Aj159 pro ise 8000hz dongle ile geliyor yanında şarj istasyonu da bulunuyor. Sisteminiz çok güçlü değilse 8k Hz ağır gelir. 2k Hz idealdir. 1k bile fazlasıyla yeterli.

Ek olarak AJ159 Pro olanda Bluetooth bulunuyor.

Temu'dan ilk defa mı alışveriş yapacaksanız?

Eğer hiç alışveriş yapmadıysanız bu konuda açıklamasını yaptım vergi dahil 600-700 TL gibi fiyatlara alabiliyorsunuz. Normalde vergi dahil 1500 civarı oluyor.

Eğer hiç alışveriş yapmadıysanız bu konuda açıklamasını yaptım vergi dahil 600-700 TL gibi fiyatlara alabiliyorsunuz. Normalde vergi dahil 1500 civarı oluyor.
Annemin telefonunu kullanarak düz modelini 514 liraya satın aldım. Çok teşekkür ederim. Masam zaten çok kalabalık, ek bir stand istemiyorum. Sistemim güçlü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…