Ajazz AJ159 vs Ajazz AJ139 Pro

Bütçe
1500

333542

Kilopat
Beyaz mouse arıyorum Darmoshark M3 almıştım fakat indirimi görünce iade ettim fakat yetişemedim. Ajazz AJ159 bayağı güzele benziyor fakat küçük gibi ben Prime kullanıyorum ve elime tam oturuyor 1000-1500 bütçeye göre beyaz ve Valorant gibi oyunlarda beni üzmeyecek palm tutuşa uygun beyaz mouse önerisi var mı? Temu üzerinden öneriler daha iyi olabilir TR üzerinde 1500 bütçeye çok bir şey yok malum Ajazz AJ159 beklenebilir mi? Beyazını almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darmoshark'ı iptal etmeniz kötü olmuş. Forumlarda çift tıklama ve bağlantı sorunlarıyla karşılaşan insanlar var bu yüzden iki modeli de tercih etmenizi önermem.

Darmoshark'ı iptal etmeniz kötü olmuş. Forumlarda çift tıklama ve bağlantı sorunlarıyla karşılaşan insanlar var bu yüzden iki modeli de tercih etmenizi önermem.

Eger öyle bir sorun yaşarsam para iadesi alırım diye düşündüm fakat Darmoshark üzerinden sorun yaşayanlar var şikayet siteleri üzerinde ve Wraith yardımcı olmamış destek konusunda yetersiz en azından Temu iade yapıyor.

Hocam hangi forumlardan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama 1.5 2 yıldır aktif Ajazz mouse kullanıcıyısım (Ajazz AJ139 Pro ve Ajazz aj 159 Apex sahibiyim) 1 kere bile çift tıklama sorunu yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı