Quitahditale
Hectopat
Temu'da kredilerim varmış, ekstra kuponla birlikte 650 TL'ye geliyor. Bu mouse hakkında hiçbir bilgim yok. Sizce alınır mı?
Temu'da kredilerim varmış, ekstra kuponla birlikte 650 TL'ye geliyor. Bu mouse hakkında hiçbir bilgim yok. Sizce alınır mı?
AJ159p alsan çok daha iyi olur farkları var bayağı.
Kalitesi kötü. Ama Temu'dan illaki kupon ile alınacaksa alın.
O da 1070'e denk geliyor ama o kadar vermek istemiyorum.
Krediler kalmasın diye dedim çünkü ucuz geldi bana fiyatı. En kötü atarım bir kenarda durur.
O da 1070'e denk geliyor ama o kadar vermek istemiyorum.
Krediler kalmasın diye dedim çünkü ucuz geldi bana fiyatı. En kötü atarım bir kenarda durur.
Alın hocam o zaman kullanırsınız ya da furylevel Z1 bakın.
Yeni bir cihazdan Temu'ya üye olursan Ajazz AJ159p siyah 640 TL'ye AJ159MC 450 TL'ye geliyor hocam tabii bunu yapmanın bir taktiği var.
Hocam bende Delux M800 Ultra var zaten. Dediğim gibi yedekte durması için.
Nasıl yapılıyor?
Nasıl yapılıyor?
Hocam linki atarım isterseniz anlatayım. Hiç Temu alışveriş yapılmamış bir cihaz lazım içinde Temu varsa da siliyoruz. Sonrasında attığım linke tıklıyorsun ve seni Temu web sitesine yönlendiriyor fotoğraf ekliyorum. Sol üstteki mouse a tıklayınca Temu indirme yerine yönlendiriyor Play Store yani indiriyorsun direkt aç basıp yeni bir hesap üzerinden giriş yapıyorsun otomatikman mouse un bulunduğu ekrana yönlendiriyor %10 fiyatına oluyor 62 TL gibi bir fiyata.
Umarım anlamışsınızdır.
Link bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.