C CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 269 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #1 Temu'da 580 TL'ye denk geliyor. Alınır mı sizce? Bu fare bu fiyata? PAW3311 sensör var.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Temmuz 2025 #2 Vergi ile 580 ise düşünmeden alın. Ama vergisiz 580 ise vergiyle 1K falan yapar diye düşünüyorum o fiyata alınmaz.
Vergi ile 580 ise düşünmeden alın. Ama vergisiz 580 ise vergiyle 1K falan yapar diye düşünüyorum o fiyata alınmaz.
C CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 269 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #3 soulsteal59 dedi: Vergi ile 580 ise düşünmeden alın. Ama vergisiz 580 ise vergiyle 1K falan yapar diye düşünüyorum o fiyata alınmaz. Genişletmek için tıkla... Vergi ile toplam 580'e denk geliyor hocam.
soulsteal59 dedi: Vergi ile 580 ise düşünmeden alın. Ama vergisiz 580 ise vergiyle 1K falan yapar diye düşünüyorum o fiyata alınmaz. Genişletmek için tıkla... Vergi ile toplam 580'e denk geliyor hocam.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Temmuz 2025 #4 CannB dedi: Vergi ile toplam 580'e denk geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman hemen alın. O fiyata geliyor mükemmel olur.
CannB dedi: Vergi ile toplam 580'e denk geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman hemen alın. O fiyata geliyor mükemmel olur.
narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 Aynı şekilde bende 580 TL'ye aldım. Fena değil o fiyata alınır. Benim cihaz da mı sorun var bilmiyorum ama oyun oynarken arada sensör takılma yapıyor.
Aynı şekilde bende 580 TL'ye aldım. Fena değil o fiyata alınır. Benim cihaz da mı sorun var bilmiyorum ama oyun oynarken arada sensör takılma yapıyor.
C CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 269 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #6 soulsteal59 dedi: O zaman hemen alın. O fiyata geliyor mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata bir de Attack Shark Superlight var hangisi daha iyi olur peki. narko7 dedi: Aynı şekilde bende 580 TL'ye aldım. Fena değil o fiyata alınır. Benim cihaz da mı sorun var bilmiyorum ama oyun oynarken arada sensör takılma yapıyor. Genişletmek için tıkla...
soulsteal59 dedi: O zaman hemen alın. O fiyata geliyor mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata bir de Attack Shark Superlight var hangisi daha iyi olur peki. narko7 dedi: Aynı şekilde bende 580 TL'ye aldım. Fena değil o fiyata alınır. Benim cihaz da mı sorun var bilmiyorum ama oyun oynarken arada sensör takılma yapıyor. Genişletmek için tıkla...
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Temmuz 2025 #7 CannB dedi: Aynı fiyata bir de Attack Shark Superlight var hangisi daha iyi olur peki. Genişletmek için tıkla... Attack Shark'ın çoğu ürünü kronik sorunlu ve asla alınmayacak ürünler. Muhtemelen X3'ü söylüyorsunuz. Mcu su berbat ve kopma, donma sorunları var.
CannB dedi: Aynı fiyata bir de Attack Shark Superlight var hangisi daha iyi olur peki. Genişletmek için tıkla... Attack Shark'ın çoğu ürünü kronik sorunlu ve asla alınmayacak ürünler. Muhtemelen X3'ü söylüyorsunuz. Mcu su berbat ve kopma, donma sorunları var.
C CannB Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 269 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #8 soulsteal59 dedi: Attack Shark'ın çoğu ürünü kronik sorunlu ve asla alınmayacak ürünler. Muhtemelen X3'ü söylüyorsunuz. Mcu su berbat ve kopma, donma sorunları var. Genişletmek için tıkla... Anladım yedek olarak alacağım sayılır zaten bu fiyata kesin alınır diyorsanız alıyorum o zaman hocam. Bir de AJ159p nl modeli var ama baktığımda özellikleri aynı gibi. Bunların arasında herhangi bir fark var mı?
soulsteal59 dedi: Attack Shark'ın çoğu ürünü kronik sorunlu ve asla alınmayacak ürünler. Muhtemelen X3'ü söylüyorsunuz. Mcu su berbat ve kopma, donma sorunları var. Genişletmek için tıkla... Anladım yedek olarak alacağım sayılır zaten bu fiyata kesin alınır diyorsanız alıyorum o zaman hocam. Bir de AJ159p nl modeli var ama baktığımda özellikleri aynı gibi. Bunların arasında herhangi bir fark var mı?