M muratlı Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #11 Revengest dedi: Umarım çıkarmaz hocam aldım ben daha önce incelemesine rastlamadin. Genişletmek için tıkla... İhsallah kral
Revengest dedi: Umarım çıkarmaz hocam aldım ben daha önce incelemesine rastlamadin. Genişletmek için tıkla... İhsallah kral
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 3 Mart 2025 #12 Hocam fareye sahip olan varsa driver sorunu yaşayan var mı?
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 815 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #13 LoverOfDeath dedi: Hocam fareye sahip olan varsa driver sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bir sorun yaşamadım hocam.
LoverOfDeath dedi: Hocam fareye sahip olan varsa driver sorunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir bir sorun yaşamadım hocam.
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 3 Mart 2025 #14 Revengest dedi: Herhangi bir bir sorun yaşamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Link gönderebilirmisiniz hocam
Revengest dedi: Herhangi bir bir sorun yaşamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Link gönderebilirmisiniz hocam
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 815 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #15 LoverOfDeath dedi: Link gönderebilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... https://www.a-jazz.com/en/search.jsp?id=823&q=aj159p&fromTopShoppingCart=false En üsttekini indirdim hocam sorunsuz çalışıyor.
LoverOfDeath dedi: Link gönderebilir misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... https://www.a-jazz.com/en/search.jsp?id=823&q=aj159p&fromTopShoppingCart=false En üsttekini indirdim hocam sorunsuz çalışıyor.
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 3 Mart 2025 #16 Revengest dedi: https://www.a-jazz.com/en/search.jsp?id=823&q=aj159p&fromTopShoppingCart=false En üsttekini indirdim hocam sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam en üsttekinin içinde iki tane Driver var ajazz driver x birde 159p. Bende ajazz driver x çalıştı diğer 159p olan device not connected diyor.
Revengest dedi: https://www.a-jazz.com/en/search.jsp?id=823&q=aj159p&fromTopShoppingCart=false En üsttekini indirdim hocam sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam en üsttekinin içinde iki tane Driver var ajazz driver x birde 159p. Bende ajazz driver x çalıştı diğer 159p olan device not connected diyor.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 815 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #17 LoverOfDeath dedi: Hocam en üsttekinin içinde iki tane driver var Ajazz driver X bir de 159p. Bende Ajazz driver X çalıştı diğer 159p olan device not connected diyor. Genişletmek için tıkla... Bende de benzer bir hata olmuştu sanırım ama kullanılıyor.
LoverOfDeath dedi: Hocam en üsttekinin içinde iki tane driver var Ajazz driver X bir de 159p. Bende Ajazz driver X çalıştı diğer 159p olan device not connected diyor. Genişletmek için tıkla... Bende de benzer bir hata olmuştu sanırım ama kullanılıyor.
erenas Zeptopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #18 Revengest dedi: Umarım çıkarmaz hocam aldım ben daha önce incelemesine rastlamadin. Genişletmek için tıkla... Herhangı bir sıkıntı yasadınız mı urunde?
Revengest dedi: Umarım çıkarmaz hocam aldım ben daha önce incelemesine rastlamadin. Genişletmek için tıkla... Herhangı bir sıkıntı yasadınız mı urunde?
LoverOfDeath Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 Çözümler 2 22 Mart 2025 #19 erenas dedi: Herhangı bir sıkıntı yasadınız mı urunde? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Alınır her türlü.
erenas dedi: Herhangı bir sıkıntı yasadınız mı urunde? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Alınır her türlü.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 815 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #20 erenas dedi: Herhangı bir sıkıntı yasadınız mı urunde? Genişletmek için tıkla... Hocam stokta olmadığından 179p aldım fakat sadece tasarım farkları var ben oldukça memnunum AJ159PRO'da sipariş ettim bu fiyata düzgün kablolu mouse bile yokken bedava.
erenas dedi: Herhangı bir sıkıntı yasadınız mı urunde? Genişletmek için tıkla... Hocam stokta olmadığından 179p aldım fakat sadece tasarım farkları var ben oldukça memnunum AJ159PRO'da sipariş ettim bu fiyata düzgün kablolu mouse bile yokken bedava.