Ajazz AJ159PRO 2.4G Wireless bağlantısı olmuyor

Repeat

Hectopat
Daha fazla  
Ajazz AJ159PRO mouse aldım fakat; Dangle'ı bilgisayara takıyorum, wirelesss bağlantı olmuyor. DPI/PR tuşu yeşil bir şekilde sönüp duruyor. Nasıl çözerim?

Ajazz AJ159PRO mouse aldım fakat; Dangle'ı bilgisayara takıyorum, wirelesss bağlantı olmuyor. DPI/PR tuşu yeşil bir şekilde sönüp duruyor. Nasıl çözerim?
Hocam daha az önce aynısını yaşadım belki seninki de saçma sapan bir şeydir benimki gibi. Type c bağlantısını dongle a tam oturtmamışım :D. Rgb yanınca takıldı sandım, iyice otutturmak lazımmış windows bağlantı sesi geliyor zaten direkt.

Hocam daha az önce aynısını yaşadım belki seninki de saçma sapan bir şeydir benimki gibi. Type c bağlantısını dongle a tam oturtmamışım :D. Rgb yanınca takıldı sandım, iyice otutturmak lazımmış windows bağlantı sesi geliyor zaten direkt.
Evet şimdi denedim ve ben de aynısını yaşadım :D.

Bu arada bir şey daha sorucam belki biliyorsundur. Uygulamasından 8000 HZ'e ayarladım fakat websitelerdei HZ teste sokunca 600 hz olarak gösteriyor.

Evet şimdi denedim ve ben de aynısını yaşadım :D.

Bu arada bir şey daha sorucam belki biliyorsundur. Uygulamasından 8000 HZ'e ayarladım fakat websitelerdei HZ teste sokunca 600 hz olarak gösteriyor.
Hocam o maksimum alabileceği hertz değeri. Kapalı bir daire çizerseniz çıkar o değerlere ama hiç gerek yok. Daha az önce başka bir forumda konusunu açmıştım, 2K Hz kullanmak yeterli imiş. 4K ve 8K için yazılım destekleri vesaire tam değil vesaire gerek yok dedi bilgili bir arkadaş. Ben de 2K kullanıyorum zaten tatmin ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı