Ajazz AJ159PRO alınır mı?

utkucqn

Decapat
Daha fazla  
Mouse alınır mı? Bir de 1050TL gibi bir fiyatı var, gümrükten geçer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse alınır mı? Bir de 1050TL gibi bir fiyatı var, gümrükten geçer mi?

Aynısını ben müşteri hizmetlerine sordum ancak müşteri hizmetlerinde kime bağlansam mağaradan çıkmış gibi hiçbir bilgisi olmayan kişilerden oluşuyor. Ben kendisine takılır mı diye sorduğumda bana kupon verip geçiştirmekten bahsediyor garipler.

Son düzenleme:
Hocam isteseniz de 1050 limitini geçemediğiniz için artık gümrüktekiler de Temu'dan limiti aşan ürünler gelmediğinin güvencesini aldığından hem ürün gümrüğe takılmıyor hem de daha hızlı geçiyor. O işi otomatiğe azalmış gibiler yani. Bu arada alışveriş yapmadan önce uygulamadan 600 TL iade kuponu düşürmeye bakın. Hatta ben önceki siparişimde kupon aldığım gibi ürün bana vergiler dahil 1070 TL'ye geldi. Açıkçası harika bir fırsat diyeyim. Hatta kuponu kullanırken bile yine 600 tl kupon kampanyasını yakalarsanız, sonraki üründe de tekrar kuponunuz oluyor, onu da indirimli alıyorsunuz.

Daha biraz önce sipariş vverdim. 600 TL'lik yeni kuponum da 2 3 güne tanımlanır. Sonraki alışverişimde de vergisiz gibi olacak.

Çekilmiyor sorun o. Ayrıca 3000 4000 nereden çıktı?
Hocam Nordic MCU'lu 8K raporlamalı ve manyetik standlı (hadi stand olmasa da olur) bir mouse ortalama bu fiyatlarda diye biliyorum.

Ayrıca farenin kullanımını çekilmez hale getiren sorun nedir acaba? Gerçekten merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…