2000TL'ye ajaz AJ159PRO almak şu an için mantıklı mı?
144Hz monitörüm var bütçe maksimum 2K. Ajazz AJ159PRO tasarımını beğendiğim için alıyorum bir de pil süresi iyi olduğu, yoksa 1000Hz de işimi görüyor.
1500 lirayada alinmaz daha iyi secenekler var. 1000 lira uzerine alinacak bir mouse degil.2000 lira pahalı. 1500 liraya kadar güzel mouse.
Ben aylar önce satışa açıldıktan 2 dakika sonra 1500'e almıştım. Hala kullanıyorum memnunum güzel mouse. Elbette daha iyi seçenekler vardır ama beni tatmin etti. Birde Scyrox V6 aldım bekliyorum gelmesini.1500 lirayada alinmaz daha iyi secenekler var. 1000 lira uzerine alinacak bir mouse degil.
1500 lirayada alinmaz daha iyi secenekler var. 1000 lira uzerine alinacak bir mouse degil.
1500 TL'ye önere bileceğin mouse var mı?
Veya.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Bu konudaki yollar ile 1500 lira altina geliyor MCHOSE.
2000 lira ne hocam çıldırdınız mı?2000TL'ye ajaz AJ159PRO almak şu an için mantıklı mı?
144Hz monitörüm var bütçe maksimum 2K. Ajazz AJ159PRO tasarımını beğendiğim için alıyorum bir de pil süresi iyi olduğu, yoksa 1000Hz de işimi görüyor.
Evet hocam dongle ile geliyor.Mchouse alacağım sanırım çok fazla beğenen var.
Kutu içeriğinde dongle var değil mi 8K kullanabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.