Ajazz AJ179 Apex vs ATK Blazing Sky Z1 Ultra

Bütçe
3000 -4000

DarkWob

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Son dönemde rekabetçi FPS oyunlarında (özellikle The Finals, Valorant, combat arms, Left 4 Dead özel sunucular) kullanmak üzere yeni bir oyun faresi arayışındayım.

Özellikle dikkatimi çeken modeller:

1. Ajazz AJ179 Apex
    • TFT ekranlı dongle.
    • Paw3950 sensör + nordic mcu.
    • 8 KHz kablosuz ve kablolu kullanım.
    • Omron optik switch, hafif (~56 g)
    • Estetik ve görünüm olarak çok cezbedici.
  2. ATK blazing sky Z1 Ultra
    • Paw3950 Ultra sensör + nordic 52840 mcu.
    • 8 KHz kablosuz/kablolu destek.
    • Hafif (~57 g), ergonomik tasarım.
    • Daha güvenilir mcu ile stabil performans.

AJ179 Apex özellikle TFT ekranlı dongle ile ilgimi çekti; ancak Reddit ve bazı forumlarda kullanıcıların nadiren imleç atlaması, DPI düşüşü veya dock/firmware sorunları yaşadığını gördüm.

Burada sorum şu:

• bu iki fareyi kullanan veya teknik olarak bilen arkadaşlar hangisini tavsiye eder?
  • AJ179 Apex'in TFT ekranlı donglesı ile oyun sırasında herhangi bir performans/sensör sorunu yaşayan oldu mu?
  • ATK Z1 Ultra'nın uzun süreli kablosuz kullanımı ve rekabetçi FPS deneyimi nasıl?

Fiyat/performans açısından karar vermeye çalışıyorum; gerçek teknik tecrübeleri olanlar yorum yapabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Son dönemde rekabetçi FPS oyunlarında (özellikle The Finals, Valorant, combat arms, Left 4 Dead özel sunucular) kullanmak üzere yeni bir oyun faresi arayışındayım.

Özellikle dikkatimi çeken modeller:

1. Ajazz AJ179 Apex
    • TFT ekranlı dongle.
    • Paw3950 sensör + nordic mcu.
    • 8 KHz kablosuz ve kablolu kullanım.
    • Omron optik switch, hafif (~56 g)
    • Estetik ve görünüm olarak çok cezbedici.
  2. ATK blazing sky Z1 Ultra
    • Paw3950 Ultra sensör + nordic 52840 mcu.
    • 8 KHz kablosuz/kablolu destek.
    • Hafif (~57 g), ergonomik tasarım.
    • Daha güvenilir mcu ile stabil performans.

AJ179 Apex özellikle TFT ekranlı dongle ile ilgimi çekti; ancak Reddit ve bazı forumlarda kullanıcıların nadiren imleç atlaması, DPI düşüşü veya dock/firmware sorunları yaşadığını gördüm.

Burada sorum şu:

• bu iki fareyi kullanan veya teknik olarak bilen arkadaşlar hangisini tavsiye eder?
  • AJ179 Apex'in TFT ekranlı donglesı ile oyun sırasında herhangi bir performans/sensör sorunu yaşayan oldu mu?
  • ATK Z1 Ultra'nın uzun süreli kablosuz kullanımı ve rekabetçi FPS deneyimi nasıl?

Fiyat/performans açısından karar vermeye çalışıyorum; gerçek teknik tecrübeleri olanlar yorum yapabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse illaki ikisinden biri olacak demiyorsan bu ikisinden de daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı