Ajazz AJ179 Pro alınır mı?

Bütçe
2000

talha1481

Centipat
Yer
Bolu
Merhaba öncelikle, Temu'da dolaşırken Ajazz AJ179 Pro gördüm ve bir bakayım dedim güzel duruyordu sizce alınır mı? Şu an kullandığım Rampage SMX-R85 gentle modeli var + Temu fiyatı indirimler ile birlikte 1660TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hem daha hızlı gelecek. Hem PTFE skatezleri var. Hem garantisi var. Haricinde teknik özellikleri aynı + daha hafif. Şarjı da daha çok gidiyor.

Hem daha hızlı gelecek. Hem PTFE skatezleri var. Hem garantisi var. Haricinde teknik özellikleri aynı + daha hafif. Şarjı da daha çok gidiyor.

Aynı özellikler ve aşırı pahalı 8K arıyorum ekstra dongleyede para veremem hocam.

Temu link: Link

Aynı özellikler ve aşırı pahalı 8K arıyorum ekstra dongleyede para veremem hocam.

Temu link: Link

Ya da sanırım mecburen geri VXE R1 Pro Max'e geri döneceğim kutusundan şikayet var TR'de.

Son düzenleme:
8000hz ile 1000hz arasında hiçbir fark yok. Tamamen plasebo. Fark o kadar küçük ki insan algısı çok zor algılıyor. Çok nadiren 1000hz ile 2000hz arasında ivmelenme farkı hissediyorsun o kadar. Hiçbir oyun zaten 8k desteklemiyor. Hatta 4k ya ulaşmak için bile DPI 'ın aşırı yüksek olması gerekiyor.

Temudan aldığın ürünün garantisi yok.

8000Hz ile 1000Hz arasında hiçbir fark yok. Tamamen plasebo. Fark o kadar küçük ki insan algısı çok zor algılıyor. Çok nadiren 1000Hz ile 2000Hz arasında ivmelenme farkı hissediyorsun o kadar. Hiçbir oyun zaten 8K desteklemiyor. Hatta 4K ya ulaşmak için bile DPI'ın aşırı yüksek olması gerekiyor.

Temu'dan aldığın ürünün garantisi yok.

Fark ettim hocam.

Mecburen son çare VXE R1 Pro Max alacağım iyi akşamlar iyi sosyaller.

Önerim Scyrox
İlla Hz yüksek olsun takıntım var diyorsan Zaopin
Ama Scyrox fiyatına çıkamam dersen Darmoshark

VXE R1 Pro Max alma bence hocam.

Darmoshark alın. Sensörü ve bataryası daha iyi.

Darmoshark alın. Sensörü ve bataryası daha iyi.

Konfor açısından sorun çıkartır mı? (palm tutuşum var)

Ayrıca Darmoshark'ın switchine ile spam Click'te yoruyor denmiş.

1750761747470.png

Konu Kapanmıştır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı