AJAZZ AJ199 alınır mı?

Bütçe
1.300
Eliniz 18-19 cm aralığından büyükse Aj199 küçük gelebilir. Daha yeni olan Ajazz aj 139 pro x superlight alabilirsiniz daha büyük ve Logitech GPX tasarımında.O da 1400 tl civarlarında. Aynı sensöre sahip Attack Shark X3 veya Darmoshark M3 alabilirsiniz fakat ben olsam Ajazz Aj 139 pro x superlight alırdım bedava o fiyata.

Merhaba, AJAZZ AJ199 Amazon'da şuan 1.300 TL'ye denk geliyor. Sizce alınır mı?
Amazon.com.tr

Elim büyük ancak Viper mini kullanıyorum. O yüzden onun boyutlarında mouse arıyorum.

PAW 3395 şuan piyasadaki razer focus sensörlüyle denk bir sensör en yüksek seviye neredeyse. Ben Ajazz 139 pro x 'i 1-2 haftadır araştırıyorum başka o fiyatlarda alternatifi pek yok aynı sensöre sahip mouseler 4 bin tl ye kadar çıkıyor.Bilindik marka olsun derseniz Razer Deathadder V2 Pro veya Hyperspeed tercih edebilirsiniz 1000-1600 tl bantlarında. RTING sitesinde Razer'in karşılaştırması mevcut

Bütçem max 1400 civarları. Sanırım Aj139 pro x superlight en iyi seçenek. Ama Tr de satılan Dermoshark modelleri de mevcut. Kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…