Ajazz AK 680 klavyede sökülen tuş aşağıda kalıyor

Erdem1254

Hectopat

Tuşların altını temizlemek için C ve F tuşlarını söküp taktım ancak çok az yukarıda kalıyorlar.

Satarken çok değer kaybettirecek gibi duruyor. Ben şahsen böyle bir klavye almazdım aldıysam da iade isterdim.

Çinden uzun sürede geldiği için iade ile uğraşmak istemiyorum.
Aynı şey çoğu Ajazz, epomaker(Çinden gelen) klavyelerde var. İyice bastırırsan oturuyor ama bastırırken parmağın kayarsa switchin keycap'e bağlandığı + gibi yer kırılabilir ama %0.01 ihtimal.

Son düzenleme:

Hocam çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım ve düzeldi ancak fazla bastırmak keye zarar verir mi?

Key'e derken Switch mi keycap mi?
Switch dediğinizi varsayarak: TH66 Pro kullanıyorum, şu ana kadar bir sorun yaşamadım Gateron mekanik Switch'lerim var.

Hatalı sormuşum kusura bakmayın Switch için sormuştum, keycap e zarar vereceğini düşünmüyorum

Bir şey olmaz verilecek zarar PCB'ye olur en fazla ama yazabildiğine göre çalışıyor bir problem olmaz. Ancak her gün de bastırmayın.

Satarken çok değer kaybettirecek gibi duruyor. Ben şahsen böyle bir klavye almazdım aldıysam da iade isterdim.

Değer kaybettirecek bir durum yok ortada sadece genel olarak karşımıza çıkan bastırmadan tam oturmama olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…