Ajazz AK 820 PRO alınır mı?

peatham1

Decapat
Daha fazla  
Bu konuları çok bilmiyorum alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz ve sizin öneriniz var mı?

Bu konuları çok bilmiyorum alınır mı? Alınmazsa neden alınmaz ve sizin öneriniz var mı?

Alınır ama şuradan alın.
2000'e falan denk geliyor.

EASTER koduyla Dracula castle alıp geçsin, boşver GMK67'yi.

Gereksiz pahalı, onun yerine gitsin Dracula alsın.

Easter koduyla dracula Castle alıp geçsin, boş ver gmk67'yi.

Gereksiz pahalı, onun yerine gitsin dracula alsın.

Dracula kodla 80'e falan denk geliyor değil mi? Vergiyle 3K üstüne çıkar. Eğer vergi olayı epomakerdeki gibi çalışmıyorsa o zaman daha doğru.

Dracula kodla 80'e falan denk geliyor değil mi? Vergiyle 3K üstüne çıkar. Eğer vergi olayı epomakerdeki gibi çalışmıyorsa o zaman daha doğru.
Arkadaşın bütçesi eğer 820 pro bakıyorsa zaten 3200 lira civarında hocam?

Vergi çıkmıyor Akko'da.

Vergi çıkmıyor Akko'da.

Eminseniz olabilir. Normalde epomaker Yanwen'le kargolayınca orada da çıkmıyordu ama gümrük artık çıkarıyor. Normalde gidip 5 dolar 10 dolar yazıyorlardı 1 2 dolar vergiyi ödeyince sorun çıkmıyordu. Şu an gelen geçen tüm ürünlere 70 dolar fiyat çakıp ona göre vergi kesiyorlar.

Arkadaşın bütçesi eğer 820 Pro bakıyorsa zaten 3200 lira civarında hocam?

Siteden 1300 1400'e falan satın alıyorsunuz 700 vergiyle 2000TL'ye geliyor hocam.

Merhabalar, Konuyu hortlatıyorum ama Dracula Castle 5075B Plus, İlgili siteden alsak gümrükte vs sorun çıkar mı ? ve su an aktif discount kod var mıdır akko için

Whatgeek üzerinden alıp, 30 euroluk vergi mubabbettini support mail'lerine bildirirsen gümrüğe takılmıyor ve Türkiye fiyatının 600-700 TL altında alabiliyorsun.

Eski konuymuş fakat almak isteyenlere bilgilendirme niteliğinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…