Ajazz AK 820 Pro vs Epomaker Shadow-S

yunnss

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller iki klavye arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? AliExpress üzerinden ikisi de aynı fiyata geliyor.

Hocam tam da konu açacaktım AK820 Pro için. Sizin bulduğunuz ürünün fiyatı ne kadar? Benim bulduğum vergiyle beraber sanırım 1800 TL tutuyor da emin olmak istedim.

Hocam tam da konu açacaktım AK820 Pro için. Sizin bulduğunuz ürünün fiyatı ne kadar? Benim bulduğum vergiyle beraber sanırım 1800 TL tutuyor da emin olmak istedim.

Hocam AliExpress üzerinden vergisiyle 2249 TL tutuyor siz hangi siteden buldunuz acaba

Hocam benim bulduğum bu AJAZZ AK820 Pro mekanik klavye üç mod kablosuz çok fonksiyonlu topuzu özel ekran Gamer klavye Hot Swap RGB conta - AliExpress 7
Orijinal midir orasını bilmiyorum aslında onun için konu açacaktım bilgili olan varsa diye.

Sahte olma ihtimali var hocam ortalama fiyatı 60 dolar zaten ek olarak vergilerde eklenince 2200 civarina geliyor.

Ajazz AK820 Pro 75% conta monte Bluetooth 5.1/2.4G kablosuz/tip-c Mac için TFT ekranlı kablolu mekanik klavye/Win - AliExpress 7 bu linkten satın alırsanız sizin için daha güvenli olur resmi satıcısı Epomaker.

Shadow-s GMK87'nin prebuilt hali, fiyatına göre iyi ama ekranın pek bir artısı yok söyleyeyim. Bence düz AK820 bakabilirsin, bir süre sonra ekran sıkıyor.

Hocam tercihim kablosuz klavye Shadow-s vergiyle birlikte 2154 TL'ye geliyor 820 Pro veya Shadow-s arasından hangisi tercih edilmeli sizce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı