Ajazz AK33 alınır mı?

Bütçe
500 TL

CapCup26

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim klavye alınır mı?

Hem Blue hem de Black Switch sunuyor alırsam Black Switch alırım. Ayrıca bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavye var mı? Bütçe maksimum 500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim klavye alınır mı?

Hem Blue hem de Black Switch sunuyor alırsam Black Switch alırım. Ayrıca bu fiyat bandında önerebileceğiniz klavye var mı? Bütçe maksimum 500 TL.
Çinden alıp marka basıyorlar

Ürün o kadar başarılı değil. Switchlerde kaliteli değil. Önerim 50 TL daha koyup G87 almanız olur. 1000 kat daha iyi bir klavye ve aradaki 50 TL'ye sonuna kadar değer.

Bu sıralar bu klavyeyi çok görmeye başladım ben de 500TL civarı klavye arıyorum. Sebebi nedir hocam bu klavye neden öneriliyor ?

Kesinlikle, katılıyorum G87 daha güvenilir ve kaliteli.

Çin'den alıp marka basıyorlar

Dostum global pazarda sadece Türkiye'de olan Rampage, Gamepower gibi markalar yok. Bu markalar klavye işinin sadece giriş seviyesiyle ilgileniyor. Klavye konularında en mükemmel işçiliği çıkaran markalar senin bu "Çin'den alıp marka basan" dediğin firmalar. Yani Türk pazarında görmediğim her markayı kötülemene gerek yok.

Bu sıralar bu klavyeyi çok görmeye başladım ben de 500TL civarı klavye arıyorum. Sebebi nedir hocam bu klavye neden öneriliyor ?
Switchlerin bu bütçede bir tane bile rakibi yok. Her firma Outemu satarken bu klavyenin 550 TL olması mucize. Royal Kludge firmasıda üstüne gelince yeme de yanına yat. Bu bütçede rakibi net şekilde söylüyorum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…