Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Mart 2025 #11 DirtyBlue dedi: Yurtiçinde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Yurt içi değil hocam bu, arkadaşın dediği gibi maille oluyor bir ihtimal. Risk o da.
DirtyBlue dedi: Yurtiçinde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Yurt içi değil hocam bu, arkadaşın dediği gibi maille oluyor bir ihtimal. Risk o da.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.864 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 23 Mart 2025 #12 JrWhite dedi: O siteden zaten alınmıyor benim bildiğim PayPal lazım. Genişletmek için tıkla... Yok CC ile de alınıyor.
JrWhite dedi: O siteden zaten alınmıyor benim bildiğim PayPal lazım. Genişletmek için tıkla... Yok CC ile de alınıyor.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.743 Çözümler 11 23 Mart 2025 #13 Deiinzz dedi: Yurt içi değil hocam bu, arkadaşın dediği gibi maille oluyor bir ihtimal. Risk o da. Genişletmek için tıkla... Yurtiçinde satan siteler var.
Deiinzz dedi: Yurt içi değil hocam bu, arkadaşın dediği gibi maille oluyor bir ihtimal. Risk o da. Genişletmek için tıkla... Yurtiçinde satan siteler var.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Mart 2025 #14 DirtyBlue dedi: Yurtiçinde satan siteler var. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam, attığım VGN S99'a bakabilirsin, daha ucuz Türkiye içinde.
DirtyBlue dedi: Yurtiçinde satan siteler var. Genişletmek için tıkla... Gördüm hocam, attığım VGN S99'a bakabilirsin, daha ucuz Türkiye içinde.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.864 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 23 Mart 2025 #15 Amazon.com.tr
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.225 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Mart 2025 #16 JrWhite dedi: İ İsteseniz de alamazsınız gümrükten geçmez. Genişletmek için tıkla... Geçiyor diye biliyorum, faturada ürün fiyatını düşük gösterip geçiriyorlar. Yakın zamanda forumdan bir arkadaş aldı.
JrWhite dedi: İ İsteseniz de alamazsınız gümrükten geçmez. Genişletmek için tıkla... Geçiyor diye biliyorum, faturada ürün fiyatını düşük gösterip geçiriyorlar. Yakın zamanda forumdan bir arkadaş aldı.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.743 Çözümler 11 23 Mart 2025 #17 dodo61 dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Avocado switchler in sesi umarım fazla değidir.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.269 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Mart 2025 #18 Silinen üye dedi: Geçiyor diye biliyorum, faturada ürün fiyatını düşük gösterip geçiriyorlar. Yakın zamanda forumdan bir arkadaş aldı. Genişletmek için tıkla... Amazon'da da satılıyormuş zaten. Ama ben olsam VGN S99 alırdım, marka daha iyi bence.
Silinen üye dedi: Geçiyor diye biliyorum, faturada ürün fiyatını düşük gösterip geçiriyorlar. Yakın zamanda forumdan bir arkadaş aldı. Genişletmek için tıkla... Amazon'da da satılıyormuş zaten. Ama ben olsam VGN S99 alırdım, marka daha iyi bence.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.864 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 23 Mart 2025 #19 DirtyBlue dedi: Avocado switchler in sesi umarım fazla değidir. Genişletmek için tıkla... Valla avocado hakkımda bir bilgim yok ama az çok bunun gibi tok sesi olduğunu düşünüyorum kullanan varsa fikir belirtmesi daha iyi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DirtyBlue dedi: Avocado switchler in sesi umarım fazla değidir. Genişletmek için tıkla... Valla avocado hakkımda bir bilgim yok ama az çok bunun gibi tok sesi olduğunu düşünüyorum kullanan varsa fikir belirtmesi daha iyi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.743 Çözümler 11 23 Mart 2025 #20 Deiinzz dedi: Amazon'da da satılıyormuş zaten. Ama ben olsam VGN S99 alırdım, marka daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Şu an için modellere bakıyorum karar vermeme daha var en son liste haline getireceğim.
Deiinzz dedi: Amazon'da da satılıyormuş zaten. Ama ben olsam VGN S99 alırdım, marka daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Şu an için modellere bakıyorum karar vermeme daha var en son liste haline getireceğim.