Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet aşağıdaki fotoğrafa dikkatli bakın, gerçekten harika bir manzara.

14 dolar olarak yazılmış fiyatın üzerine el ile 30 dolar yazılmış ve ürüne 10 dolar vergi çıkarılmış, gerçekten kafayı yiyeceğim az kaldı. Bu işlerden anlayan akadaşlara soruyorum, bu lanet olası gümrük denen yere nasıl ulaşıp bunu bildireceğim ? Şikayet edeceğim kurum kim daha o bile belli değil, PTT'yi arıyorum bizle alakası yok diyorlar bunun dışında muhatap zaten yok, bu yazının yazıldığı gümrüğe nasıl ulaşacağım bilen var mı ? Paramı çaldırmak istesem zaten kapının önüne koyarım, bu ne arkadaş adamlar profesyonel hırsızlık düzeneği kurmuş.

PTT yazmış hocam üstüne. Adamlar ürünün fiyatını düşük göstermiş ancak PTT buna engel olmuş.

Vergi sebebi belli oldu.

PTT yazmış hocam üstüne. Adamlar ürünün fiyatını düşük göstermiş ancak PTT buna engel olmuş.

Vergi sebebi belli oldu.
Hocam ürünün fiyatına kim nasıl karar vermiş, herkes istediğini yapabiliyorsa yarın PTT'yi basıp paramı geri alıyorum o zaman böyle iş mi olur ? PTT'nin yazdığından emin misiniz ?

Hocam ürünün fiyatına kim nasıl karar vermiş, herkes istediğini yapabiliyorsa yarın PTT'yi basıp paramı geri alıyorum o zaman böyle iş mi olur ? PTT'nin yazdığından emin misiniz ?
Büyük ihtimal öyle çünkü firma zaten 14 dolar yazmış ürüne, kesin bir şey diyemem ama büyük ihtimal öyle.

Bu vergi çıkanlar yanwen ile gelenlerde oluyor sanırım.

Sen kargo yola çıkmış iptal edemedim dememiş miydin?

AK680i iptal ettim onun parası daha gelmedi. Ve monka 3067 aldım gene whatgeekten.

Hocam ben AK680'in parasını nasıl alacağım geçenlerde mail geldi:

Birşey yapmama gerak var mı?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…