Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soru gönderdin dönerlerse buraya.

Arkadaşlar bence iptal etmeyin. Bu fiyata bir daha bu kalitede ürünü bulabileceğinizi düşünmüyorum.

En kötü gelince normal piyasasının 100TL altına satarsınız karda etmiş olursunuz.

1k.

32 dolar.

@WWxSunSet beni bir rahat bırakırsan.
32 dolar olduğunu ben de görüyorum ama tr piyasasında hangi ürünlere denk diye sordum. 32 dolardan 21 dolara çok büyük bir indirim değil ki neden bu muameleyi görüyor bu klavye?

32 dolar olduğunu ben de görüyorum ama TR piyasasında hangi ürünlere denk diye sordum. 32 dolardan 21 dolara çok büyük bir indirim değil ki neden bu muameleyi görüyor bu klavye?

Bu ürün Custom klavye yapmaya çok müsait bir klavye yani bu klavyeyi aldıktan sonra istersen git Switch'lerini ister tuşlarını değiştir sana kalmış şu anda 60 tane Switch 600 TL'den başlıyor yani bu fiyata bu klavye bence kaçırılmayacak fiyatta Türkiye'de 650 TL bandında T60 var onlarında çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum bu klavyeyi alabilmek bence sizin için en iyisi olacaktır.

Hocam bende iptal etmek istemiyorum ama herkese T.C. Maili atmışlar bir bana atmamışlar 2-3 gündür bekliyorum yani.

Ben şu an Logi G213 den buna geçiyorum iyi mi olur kötü mü bir de brown switch valorant tarzı oyunlarda sıkıntı olur mu ?

Hocam senin için daha iyi olacaktır logide güzel ama bu senin için daha iyi olacaktır brown Switch oyunlarda sıkıntı yaratmaz tactile switchtir iyidir

Yarın sabah 6:40 gibi atarlar herkese öyle atıyorlar panik olmaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…