Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah saat 4'te güzel bir yazı yazdığımdandır dün kargoladıklarını söyleyip takip numaramı yolladılar. Çile benim için bitmiştir şimdi ise gelmesini beklemek kaldı.

Adresimi değiştirmek zorunda kalmıştım umarım değiştirdiğim adrese yollamışlardır, onu da geçtim umarım istediğim renk ve Switch yapısında yollamışlardır.

Bana da bu mail geldi, şimdi siparişler iptal mi edilecek yoksa bize ulaşacak mı anlamadım.
Ben de anlamadım ama TC istiyorsa gönderirler herhalde. Aynı mail bana da gelmiş. Ben de şöyle bir şey yazdım.

''Guys, I know you are having hard time delivering the products because of there are so many orders. I really get it. But I didn't have any feedback at all even once. I have written to you for countless times via your live channel on your site, or via email but you never responded. Now, I don't know what to do, should I cancel the order or no I don't know. But please, at least give some feedback about my delivery. Because I need a keyboard immediatly. And if you will not be able to make things faster I am afraid I will cancel the order and gonna buy another keyboard. God bless''

Arkadaşım adam ürünümü yollamıyor, benden sonra sipariş veren adam klavye eskitti. Siz de bir bitmediniz tutturmuşsunuz "Şöyle ettiniz.", "Böyle ettiniz."

Hocam attığınız tc mailinin bir anlamı yok demekki onlar atmadıkça , niye fazlaca atıyorsunuz?

Hocam attığınız tc mailinin bir anlamı yok demekki onlar atmadıkça , niye fazlaca atıyorsunuz?
Siparişi verdiğim zaman yazmayı unutup ek olarak TC için mail atmıştım.
Cevap olarak teşekkür ederiz kaydettik gibisinden yazı geldi.
Sonra Tc No istediler gönderdim.
Şimdi gene istiyorlar.
5000 lafın gelişi kardeşim benim.

Onu anladım zaten. Yazmanıza rağmen atıyorlar maili bende yazdım bana da attılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…