Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlamayın ama Çin'den ucuza klavye getirtiyorsunuz ve 1-2 hafta beklediniz diye neden bu kadar sinirlenip iptal etme gereği duyuyorsunuz anlamadım. Aliexpress'te de 15-30 gün civarı sürüyor zaten siparişler, vergiyi de kargo firmasının karşıladığını düşününce bu yorumlar komik geliyor açıkçası. Eğer acil klavye ihtiyacınız falan varsa trendyol, hepsiburada vs. tercih edebilirsiniz her zaman. Binlerce sipariş olunca maillere dönüş olmaması normal, bir sür sonra dönüyorlar zaten.

İsterse 1 TL olsun sonuç olarak o fiyattan o ürünü satıyorlarsa yoğunluk olacağını hesap etmeleri lazım.
Bizden 1 gün önce sipariş verenlerinki adrese ulaştı bizimki hala yola çıkacak 3. kez TC istiyorlar.

Hocam aldıktan sonra biraz para geçti elime kablosuz + Knob'u olan bir model almak aklıma yattı ayrıca ben 31 Aralıkta sipariş verdim ve hala kargolanmadı 2-3 haftada gelse sorun yok zaten.

Hocam aldıktan sonra biraz para geçti elime kablosuz + Knob'u olan bir model almak aklıma yattı ayrıca ben 31 Aralıkta sipariş verdim ve hala kargolanmadı 2-3 haftada gelse sorun yok zaten.
Ben aldığım gün 2 mail attım ve aynı gün içeriside dönüş yaptılar, bugün de takip numarası göndermişler 5-14 gün içinde ürün size ulaşacak diyor. Gelişme olunca buraya yazarım. Siz aldığınızda tam yoğun olduğu zamana denk gelmişsiniz sanırım o yüzden sıkıntı olmuş olabilir.
Adamlar sipariş almaya devam edip mağdur etmektense ülkeye gönderimi geçici olarak kapatmışlar zaten, yapabilecekleri başka bir şey yok zaten bu durumda. Belki tekrar iletişime geçip kod veya indirim isteyebilirsiniz en fazla.

TC'yi sizden istemiyorlar, genel mesaj göndermişler eğer dönüş yapmayan varsa yazsın diye, aslında bunlarla uğraşmasalar siz uğraşmak zorunda kalırdınız, Amerika'dan gelen bir kargoda kendim arayıp TC bildirdim firmaya, günlerce ürünü bekletmişler bana da haber vermemişler. Bence firma zaten uğraşıyor, ben kargo hızı dışında bir eksik göremedim.

22 Ocak saat 12:45'te kalkan uçak bugün sonunda Türkiye'ye giriş yapmış.

15'inde verirler diye düşünmüştüm galiba önceliği yeni sipariş verenlere yaptılar sonra yine mail attım 30'unda yeni stoklar gelecek dediler bende iptal ettim.

15'inde verirler diye düşünmüştüm galiba önceliği yeni sipariş verenlere yaptılar sonra yine mail attım 30'unda yeni stoklar gelecek dediler bende iptal ettim.
Evet o konuda öyle yaptılarsa mağdur etmişler önceden alanları. Ben son alanlardanım, gönderim kapanmadan 1 gün önce almıştım ertesi gün sisteme düştü sonra da kargoya verildi zaten. Sistemleri rastgele işliyor herhalde pek bir düzen yok alım srası ve gönderim tarihlerine bakınca.

Bu klavye icin tus ayarlari nasil yapiliyor bileniniz var mi ? Windows tusu ile alt tusunun yeri farkli ve mesela alt f4 yapamiyorum gibi gibi bilen biri yardimci olabilirse cok sevinirim

Bu klavye icin tus ayarlari nasil yapiliyor bileniniz var mi ? Windows tusu ile alt tusunun yeri farkli ve mesela alt f4 yapamiyorum gibi gibi bilen biri yardimci olabilirse cok sevinirim
Tamam gerek kalmadi cozdum

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…